Νέο μήνυμα Μητσοτάκη για τον κορονοϊό

Προανήγγειλε νέα μέτρα ο πρωθυπουργός

«Υπάρχει ξεκάθαρα πρόβλημα στην Αττική» τόνισε ο πρωθυπουργός τονίζοντας πως «είμαι έτοιμος να λάβω μέτρα, που θα αφορούν κυρίως στις δημόσιες συναθροίσεις και τις πολιτιστικές εκδηλώσεις»

«Στόχος είναι να ενθαρρύνουμε την τηλεργασία στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα έτσι ώστε να ελαχιστοποιήσουμε τις μετακινήσεις. Αυτά τα μέτρα θα μπορούσαν να αποφασιστούν και σήμερα και να τεθούν σε ισχύ από τη Δευτέρα για να είμαστε έτοιμοι επιχειρησιακά» πρόσθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου βρίσκεται σε εξέλιξη και ο πρωθυπουργός είπε ότι τα μέτρα θα ανακοινωθούν από τον Νίκο Χαρδαλιά εντός της ημέρας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ματαιωθούν όλα τα πολιτιστικά δρώμενα στη χώρα, ενώ θα περιοριστεί κι ο αριθμός συμμετεχόντων στις δημόσιες συναθροίσεις, πιθανώς στα εννέα άτομα.

Σχετικά άρθρα

Καραμανλής ή κάλπες;

Δημόσια συνάντηση με πολιτικό συμβολισμό είχαν το μεσημέρι της Τετάρτης (29/10) ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς με τον πρώην πρωθυπουργό κ. Κώστα Καραμανλή. Η συνάντηση αναζωπύρωσε τα σενάρια για ενδεχόμενη υποψηφιότητα του κ. Καραμανλή για την Προεδρία της Δημοκρατίας. Ένα ενδεχόμενο που. όπως έχει αποκαλύψει το «Πρώτο ΘΕΜΑ», ο πρωθυπουργός το εξετάζει σοβαρά και ο […]