«Όχι» στο αίτημα του Κουφοντίνα

Δεν του δόθηκε άδεια από τη φυλακή

Απορρίφθηκε το αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα για 9ήμερα άδεια από τις αγροτικές φυλακές Κασσαβέτειας.

Tο Πειθαρχικό Συμβούλιο των φυλακών απέρριψε κατά πλειοψηφία το αίτημα του μέλους της 17 Νοέμβρη και το θέμα θα παραπεμφθεί ξανά στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλου.

O Δημήτρης Κουφοντίνας κατέθεσε το αίτημά του για άδεια χθες, Δευτέρα, ζητώντας να μείνει εκτός σωφρονιστικού καταστήματος για εννέα ημέρες και να φιλοξενηθεί στο σπίτι της συζύγου του.

Υπενθυμίζεται ότι το προηγούμενο αίτημα του μέλους της 17Ν για άδεια είχε κατατεθεί στις αρχές Οκτωβρίου και είχε απορριφθεί.

Μέχρι στιγμής ο Δημήτρης Κουφοντίνας, έχει λάβει στο σύνολο έξι άδειες, από τις φυλακές Κορυδαλλού και την Κασσαβέτεια, όπου κρατείται από τις αρχές Αυγούστου 2018.

Σχετικά άρθρα

Οι βουλευτές από τον χώρο του αθλητισμού

Σάρωσε ο Βασίλης Κικίλιας, βουλευτής ο Πέτρος Κωνσταντινέας, εκλέγεται αυτή τη στιγμή ο Γιώργος Μαυρωτάς. Εκτός Κριστόφ Βαζέχα, Πύρρος Δήμας. Δείτε τι έκαναν όλοι οι υποψήφιοι “αθλητικοί” βουλευτές των κομμάτων που μπήκαν στη βουλή. ΣΥΡΙΖΑ ✔ Πέτρος Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας): Εκλέγεται βουλευτής καθώς βρίσκεται στην τρίτη θέση, με τον ΣΥΡΙΖΑ να έχει 4 βουλευτές στη Μεσσηνία […]