Νέο σεξουαλικό σκάνδαλο για τον Μπιλ Κλίντον!

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες κατά του πρώην προέδρου των ΗΠΑ

Ο Μπιλ Κίντον, η καριέρα του οποίου «κλυδωνίστηκε» από τη «ροζ» υπόθεση με τη Μόνικα Λεβίνσκι, βρίσκεται και πάλι στο μάτι του κυκλώνα.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, τέσσερις γυναίκες ετοιμάζονται να δημοσιοποιήσουν καταγγελίες, οι οποίες αφορούν στην περίοδο μετά την προεδρία του.

Η σχετική πληροφορία έγινε γνωστή από το δημοσιογράφο και συγγραφέα Έντουαρντ Κλαιν, ο οποίος έχει γράψει σειρά βιβλίων για το ζεύγος Κλίντον. «Πηγή» της πληροφορίας του δημοσιογράφου, φέρεται να είναι στέλεχος του Δημοκρατικού Κόμματος.

Με βάση τα όσα αναφέρει η εφημερίδα, στην αρχή της δεκαετίας του 2000, ο Μπιλ Κλίντονείχε προσληφθεί από τον «πλέιμποι» δισεκατομμυριούχο επενδυτή Ρον Μπαρκλ ως σύμβουλος επιχειρήσεων.

Ο Μπιλ Κλίντον ταξίδευε συχνά με το ιδιωτικό τζετ του Μπαρκλ. Στο ίδιο αεροσκάφος επέβαινε και μια ομάδα όμορφων γυναικών, την οποία ο δισεκατομμυριούχος αποκαλούσε χιουμοριστικά «Air F..k One», ως παραλλαγή του «Air Force One» (του προεδρικού αεροσκάφους των ΗΠΑ).

Οι γυναίκες αυτές ήταν πολύ νεαρής ηλικίας και φέρεται να έπεσαν θύματα παρενόχλησης από τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ.

Υπενθυμίζεται ότι στο τέλος της δεκαετίας του 1990, ο Μπιλ Κλίντον υποχρεώθηκε να πληρώσει 850.000 δολάρια για να διαχειριστεί την υπόθεση με τις εναντίον του καταγγελίες από την υπάλληλο Πόλα Τζόουνς.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα