Ντάισελμπλουμ: Λυπάμαι για τις υποκλοπές

“Θα προσπαθήσω να αποτρέψω μια νέα ελληνική κρίση”

Καταδικάζει τις υποκλοπές που έγιναν στην τηλεφωνική συνδιάλεξη Τόμσεν – Βελκουλέσκου, ο Γερούν Ντάισελμπλουμ και αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο μιας νέας ελληνικής κρίσης.

Μιλώντας σε Επιτροπή του κοινοβουλίου της Ολλανδίας, είπε: «Καθήκον μου είναι να αποτρέψω μία νέα ελληνική κρίση».

Όπως αναφέρει το Bloomberg και το ignatiou.com ο Ντάισελμπλουμ εξέφρασε τη λύπη του για την ηχογράφηση της συνομιλίας Τόμσεν-Βελκουλέσκου, την οποία διέρρευσαν τα WikiLeaks.

Η τοποθέτηση Ντάισελμπλουμ έρχεται τη στιγμή που Αθήνα και Θεσμοί δυσκολεύονται να βρουν τη «χρυσή τομή» για την ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης, ενώ παράλληλα φαίνεται να παραμένουν οι διαφωνίες και ανάμεσα στο ΔΝΤ και τους Ευρωπαίους εταίρους.

Σχετικά άρθρα

2 Σχόλια

  1. Λυπάσαι ρε σούργελο Πατάτεςμπλούμ επειδή καρφώθηκαν τα κολλητάρια σου?Δηλαδή να κάτσουμε να μας πάρετε τα κεφάλια χωρίς να αντιδράσουμε καθόλου?Αρκετά έχεται πειραματιστεί με την Ελλάδα και τους Έλληνες!
    Ξέρεις,η μάλλον δεν ξέρεις,ότι ο ευεργετηθείς(Ευρώπη στην συγκεκριμένη περίπτωση) αυτή την στιγμή σκοτώνει τον ευεργέτη(Ελλάδα εν προκειμένω)?
    Αλλά ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος λέει η παροιμία μας!Σύντομα θα τιμωρηθείτε όλοι από τα γεγονότα!Μέσα σε σας και οι Έλληνες πολιτικοί φυσικά που παίζουν το δικό σας παιχνίδι στις πλάτες του Ελληνικού λαού!Fire and Axe!

Comments are closed.