Ντροπή: Συνέλλαβαν καστανά στην Αριστοτέλους!

Λιποθύμησε ο ηλικιωμένος άντρας…

Ένταση επικράτησε το απόγευμα της Παρασκευής στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη, όταν εν μέσω των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, όχι ένας αλλά 13 αστυνομικοί επιχείρησαν να συλλάβουν ηλικιωμένο καστανά, έπειτα από καταγγελία. Ο ηλικιωμένος άνδρας δεν άντεξε την ένταση και λιποθύμησε με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ενώ η αστυνομία έκανε κατάσχεση στο καρότσι του.

Όπως αναφέρει το seleo.gr:

Επτά αστυνομικοί με κράνη, μετέβησαν στην γωνία Τσιμισκή και Αριστοτέλους όπου βρισκόταν με το καρότσι του ηλικιωμένος καστανάς.

Μετά από σχετική καταγγελία οι άνδρες της ΕΛΑΣ ήθελαν να συλλάβουν τον ηλικιωμένο που φώναζε πως δεν είναι παράνομος, ενώ η Αστυνομία του ξεκαθάρισε ότι το καρότσι του με όλα τα προϊόντα κατάσχεται.

Ο ίδιος αντέδρασε έντονα και λόγω της έντασης και της ηλικίας του έχασε τις αισθήσεις του. Το πλήθος που κοιτούσε το περιστατικό αποσβολωμένο, έσπευσε αμέσως πάνω από τον ηλικιωμένο για να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες.

Οι αστυνομικοί τράβηξαν απότομα το καρότσι, τα κάστανα έπεσαν στο έδαφος και στην γωνία απέναντι περίμενε γερανός για να «σηκώσει» το καρότσι.

Την ίδια ώρα έφτασε και περιπολικό προκειμένου να πάρει τον ηλικιωμένο καστανά.

Τελικά έφτασε πρώτα το ασθενοφόρο που παρέλαβε τον άνδρα, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες υπήρχαν στο σημείο 13 αστυνομικοί, δύο περιπολικά και ένας γερανός.

Όλα αυτά για έναν ηλικιωμένο καστανά.

Σχετικά άρθρα

4 Σχόλια

  1. Να ζήσει ο δήμαρχος, ο αστυνομικός διευθυντής, και προπαντός ο καταγγέλων! Για την δική τους δικαιοσύνη μπορεί να είναι εντάξει, θα έρθει η ώρα όμως να κριθούν κι αυτοί απ’ τον Δημιουργό και το δικό Του δίκαιο… Αλλα τί συζητάμε, έχουν πίστη σε τέτοια κάτι τέτοιοι;

  2. Βιαστήκατε μερικοί να βγάλετε συμπεράσματα. Και η λυποθυμία ήταν μαϊμού κι ο καστανάς όχι και τόσο “καταφρονημένος”. Αδεια έχει, αλλά για συγκεκριμένο μέρος, στο οποίο αφήνει άλλον και εκείνος πάει σε πιο “πιασάρικο”.

Comments are closed.