Ο Αλβανός συζυγοκτόνος συνομίλησε με Κούγια

Που απήγαγε το γιο του

Έντεκα ημέρες μετά τη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του Λέλας Μαυρομάτη και την απαγωγή του τετράχρονου γιου τους από το σπίτι τους στην Ορμύλια Χαλκιδικής, ο 35χρονος Αλβανός Τζέημς Κλοντ Λέσι έδωσε σημεία ζωής.

Σύμφωνα με όσα είπε στο protothema.gr ο Αλέξης Κούγιας, δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από τον Τζέημς Κλοντ Λέσι τρεις ημέρες μετά τη δολοφονία της Λέλας Μαυρομάτη. Ο 35χρονος Αλβανός ζήτησε από τον γνωστό ποινικολόγο να αναλάβει την υπεράσπισή του και μάλιστα έκλεισε ραντεβού με τον Αλέξη Κούγια για να συνομιλήσουν από κοντά. Οπως είπε ο κ. Κούγιας η συνάντηση έγινε στα Μέγαρα, ενώ η Ελληνική Αστυνομία αναζητούσε τον Αλβανό συζυγοκτόνο στην περιοχή της Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με όσα μετέφερε στο protothema.gr ο κ. Κούγιας, για να γίνει το ραντεβού με τον Αλβανό φυγά επέστρεψε εσπευσμένα από την Σπάρτη όπου βρισκόταν για μια δικαστική υπόθεση ενός πελάτη του. Στη συνάντηση, σύμφωνα πάντοτε με όσα υποστηρίζει ο κ. Κούγιας, ο Λέσι ζήτησε από τον γνωστό δικηγόρο να αναλάβει την υπεράσπισή του.

Ο κ. Κούγιας έθεσε ως προϋπόθεση για να αναλάβει την υποθέση να έχει επιστρέψει προηγουμένως ο 4χρονος Φοίβος στην οικογένειά του. Στο αίτημα του ποινικολόγου ο συζυγοκτόνος δεν απάντησε και αρκέστηκε να πει στον Αλέξη Κούγια ότι «θα τα πούμε». Ωστόσο από την ημέρα που συναντήθηκαν ο 35χρονος Αλβανός δεν έχει επικοινωνήσει εκ νέου με τον κ. Κούγια.

Σχετικά άρθρα