Ο άντρας με το βιονικό πέος έχει… ραντεβού με sex robot!

Περίμενε 31 χρόνια μέχρι την επέμβαση

«Θα είναι ψέματα αν πω ότι δεν νιώθω μόνο, διότι νιώθω», δήλωσε.

Έγινε ο πρώτος άνθρωπος που απέκτησε βιονικό πέος, γεγονός που τον οδήγησε στη… λύτρωση, καθώς τον περασμένο Μάρτιο έκανε για πρώτη φορά σεξ στη ζωή του. Παρόλα αυτά, ο 44χρονος υπάλληλος του σούπερ μάρκετ στο Εδινβούργο, παραμένει δίχως κοπέλα, παρ’ ότι πολλές είχαν εκφράσει την επιθυμία να ξαπλώσουν στο κρεβάτι μαζί του. Ως εκ τούτου, ο πρωτοπόρος στο είδος του, αποφάσισε να ακολουθήσει μία διαφορετική οδό. Έκλεισε «ραντεβού» με sex robot!

Ο 44χρονος Μοχάμεντ πήρε την απόφαση να ξεκινήσει… σχέση με ρομπότ του σεξ, τα οποία έχουν αρχίσει να γίνονται ανάρπαστα στις… προηγμένες χώρες της Ευρώπης. «Θα είναι ψέματα αν πω ότι δεν νιώθω μόνο, διότι νιώθω», δήλωσε ο άνδρας που έγραψε ιστορία με την απόφασή του να τοποθετήσει το πρώτο βιονικό πέος στο σώμα του, σε μία προσπάθεια να δικαιολογήσει την κίνησή του.

«Δεν μπορώ να περιμένω άλλο για να κάνω μία σεξουαλική σχέση. Περίμενα 31 χρόνια μέχρι την επέμβαση. Αν τα ρομπότ εξελιχθούν και διαθέτουν και προσωπικότητα, τότε είμαι πρόθυμος να προχωρήσω», δήλωσε ο 44χρονος Μοχάμεντ.

Σχετικά άρθρα