Ο απαγωγέας στην Κύπρο υποστηρίζει ότι πήρε τα παιδιά για λύτρα

Αυτό δήλωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Ζαχαρίας Χρυσοστόμου

Τα λύτρα ήταν το κίνητρο του απαγωγέα των δυο μαθητών στην Κύπρο, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας.

Όπως αναφέρει το sigmalive.com, σε δηλώσεις του ο κ. Ζαχαρίας Χρυσοστόμου, είπε ότι ο 35χρονος συλληφθείς υποστήριξε πως έγινε για τα λύτρα η απαγωγή.

Ο κ. Χρυσοστόμου αναφέρθηκε στην επιχείρηση και έκανε λόγο για πρωτοφανή εγρήγορση των πολιτών, οι οποίοι έδιναν συνεχώς πληροφορίες. Χαρακτήρισε, παράλληλα, ως εξαιρετικά σημαντική την άμεση κινητοποίηση και τη συνεργασία των πολιτών.

Πρόσθεσε ότι, από εξετάσεις της Αστυνομίας, αλλά και από ιατρικές εξετάσεις, διαφάνηκε ότι δεν υπάρχει σωματική κακοποίηση των παιδιών. Οι έρευνες, όπως ανέφερε, των Αρχών «είναι σε καλό δρόμο».

Κληθείς να απαντήσει αν υπάρχουν αυξημένα μέτρα ασφάλειας έξω από σχολεία, ο Αρχηγός τόνισε ότι δεν λήφθηκαν επιπρόσθετα μέτρα, ωστόσο υπάρχουν περιπολίες.

Δείτε και το σχετικό video με τις δηλώσεις:

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Πάσσαρης: Θέλω να γίνω μοναχός!

Μετανιωμένος για τα εγκλήματα που διέπραξε στο παρελθόν εμφανίστηκε ο Κώστας Πάσσαρης, ο οποίος κρατείται στις φυλακές της Ρουμανίας τα τελευταία 15 χρόνια. «Όταν ξαναγυρίσω στην Ελλάδα, θέλω να αναλάβω τις ευθύνες μου. Να ζητήσω συγγνώμη από τους συγγενείς των θυμάτων. Δικαίωμα του κάθε κατηγορούμενου είναι να βλέπει τους κατηγόρους τους», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο […]