Ο αρχηγός των Peaky Blinders για πρωθυπουργός της Αγγλίας!

Διάσημη πορνοστάρ έκανε μια… «προχωρημένη» πρόταση

Μία διάσημη πρώην πορνοστάρ, ένας επικός ρόλος τσιγγάνου αρχινονού και… ο Μπόρις Τζόνσον! Πώς συνδυάζονται όλα αυτά;

Εύκολα… αν είσαι κύτταρο στον εγκέφαλο της Mia Khalifa!

Η γνωστή περσόνα από το Λίβανο, η οποία έχει και αμερικάνικη υπηκοότητα, θέλησε να παρέμβει στο δράμα της Βρετανίας με το Brexit και στο θρίλερ… Μπόρις Τζόνσον, προτείνοντας τη δική της λύση. Ποια; Τον ηθοποιό Cillian Murphy, ο οποίος ενσαρκώνει τον αρχηγό της τσιγγάνικης συμμορίας στη Βρετανία του προηγούμενου αιώνα, για πρωθυπουργό.

Αν, πάντως, ο γνωστός σταρ της τηλεόρασης, διαθέτει έστω και τα… μισά ταλέντα του ρόλου του στο Peaky Blinders, μάλλον θα δικαίωνε την πρόταση της διάσημης πρώην πορνοστάρ και θα έβγαζε από τη δύσκολη θέση το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Mia Khalifa, πάντως, το πιστεύει και δεν το κρύβει, ανεβάζοντας την πρότασή της… με κάθε επισημότητα στον λογαριασμό της στο Instagram. «By order of the Peaky Blinders, Cillian Murphy for Prime Minister», ανέφερε χαρακτηριστικά σε ένα story που δημοσιοποίησε.

Η διάσημη πρώην πορνοστάρ δεν δήλωσε… επακριβώς τη χώρα της οποίας επιθυμεί να αναλάβει την πρωθυπουργία ο τσιγγάνος «νονός» της πετυχημένης σειράς, αλλά… τελικά δεν χρειάζεται και μεγάλη ανάλυση, η καμπάνα κτυπά για τον Μπόρις Τζόνσον.

Στην ανάρτησή της, μάλιστα, αναφέρεται στο αεροδρόμιο του Χίθροου, στο Λονδίνο, «παραλείποντας» το γεγονός ότι -έτσι και αλλιώς- ο γνωστός ηθοποιός είναι Ιρλανδός, γεγονός που ούτως ή άλλως καθιστά απίθανο το ενδεχόμενο να γίνει… χαλίφης στη θέση του… χαλίφη Μπόρις Τζόνσον.

Πηγή: Protothema.gr

Σχετικά άρθρα