Ο Αρκάς ανακάλεσε την απόφασή του

Ανέβασε νέο σκίτσο

Το σκοτάδι και οι απειλές δεν επικράτησαν τελικά. Μετά το σάλο που προκλήθηκε, αλλά και την προσπάθεια κάποιων να εκμεταλλευτούν πολιτικά την απόφασή του, ο Αρκάς θα συνεχίσει να δημοσιεύει σκίτσα στη σελίδα του στο Facebook. Ποιο είναι το πρώτο που “ανέβασε”! (Pics)

Οι σφοδρές αντιδράσεις που προκλήθηκαν για τη διακοπή αναρτήσεων από τον Αρκά στην επίσημη σελίδα του στο Facebook, φαίνεται ότι είχαν αποτέλεσμα, καθώς οι διαχειριστές αποφάσισαν να ανακαλέσουν την απόφασή τους.

Με μια λιτή ανακοίνωση, ενημέρωσαν τους αμέτρητους φίλους του σπουδαίου δημιουργού, ότι θα συνεχιστούν οι αναρτήσεις και μάλιστα δημοσιεύθηκε και το σκίτσο που βλέπετε παραπάνω και το οποίο “καυτηριάζει” το όλο περιστατικο.

“Σε αυτή τη χώρα, έχει γίνει επικίνδυνο να είσαι με τους άλλους… όποιοι και αν είναι αυτοί”, αναφέρει ο Αρκάς.
Όλα ξεκίνησαν, όταν με ανακοίνωση στην επίσημη σελίδα του Αρκά στο Facebook, δημοσιοποιήθηκε η απόφασή του να σταματήσει να δημοσιεύει, λόγω των επιθέσεων που δέχθηκε για σκίτσο του, στο οποίο έκανε χιούμορ για τη διαπραγμάτευση και τη σημερινή κυβέρνηση.

Οι διαχειριστές ανέφεραν ότι υπήρξαν μέχρι και απειλές για τη ζωή του και γι’ αυτό θα σταματήσουν οι αναρτήσεις μέχρι νεωτέρας.

arkas3[1]

 

Το επίμαχο σκίτσο:

arkas2[1]

Το περιστατικό έγινε αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης, καθώς αντέδρασαν χιλιάδες φίλοι του Αρκά, αλλά και πολιτικοί φορείς, που στο παρελθόν είχαν πρωτοστατήσει σε απόπειρες “φίμωσης” καλλιτεχνών, με τις ομάδες αλήθειας τους.

πηγή: news247.gr

Σχετικά άρθρα