Ο Μπάτμαν “έφαγε” κλήση! (video)

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

Στο Silver Spring, η αστυνομία ανακάλυψε πως ένα μαύρο Lamborghini στην Route 29 δεν είχε κανονικές πινακίδες αλλά περίεργε με το λογότυπο του Batman. Ήταν συγκλονισμένοi όταν ανακαλύψαν πως είχαν πετύχει εκεί όπου οι Penguin, Τζόκερ, Poison Ivy και όλοι οι άλλοι είχαν αποτύχει εδώ και χρόνια. Είχαν συλλάβει τον Batman – για την οδήγηση με λάθος πινακίδες! Βέβαια ο Batman ήταν πραγματικά ο Lenny B. Robinson, επιχειρηματίας από την Βαλτιμότη, ο οποίος φοράει την κάπα της δικαιοσύνης για να επισκεφθεί άρρωστα παιδιά στα νοσοκομεία.
Ο Robinson πλήρωσε 5.000$ για μια ειδικά σχεδιασμένη στολή του Batman από νεοπρένιο και δέρμά ενώ ξοδεύει και 25000 $ το χρόνο από τα δικά του χρήματα για δώρα για τα άρρωστα παιδιά. Η ειδικά σχεδιασμένη Lambo παίζει το τραγούδι από την ταινία! Ο Robinson έχει επενδύσει 250.000 $ για να κατασκευάσει ένα απόλυτα λειτουργικό Batmobile, αλλά καθώς ακόμα δεν είναι έτοιμο, για την ώρα χρησιμποποιεί αυτή την μαύρη lamborghini.

Ο Robinson άρχισε να επισκέπτεται τα νοσοκομεία (με το γιο του να παίζει τον Robin) το 2001 και έχει βοηθήσει πάρα πολλά παιδιά από τότε να ξεπεράσουν για λίγο την δυστυχία τους. Τα παιδιά, οι γονείς και οι διοικητές των νοσοκομείων τον λατρεύουν. Πέρα από το αστείο της υπόθεσης, αξίζει όλοι μας μια φορά να κάνουμε το ίδιο. Να αγοράσουμε μερικά παιχνίδια και να πάμε σε ένα νοσοκομείο με άρρωστα παιδιάκια και να τα μοιράσουμε… Άξιος!

https://www.youtube.com/watch?v=8gDX2anG6nE

Σχετικά άρθρα

Επέστρεψε από το θάνατο 2 φορές!(pics)

Ο Τζιοβάνι σήμερα είναι 4 ετών και είναι ένα από τα πιο χαμογελαστά και αισιόδοξα παιδιά που υπάρχουν Η Νατάσα Μελγκαρέχο είχε ακούσει ότι με το υπερηχογράφημα μπορείς να δεις το έμβρυο και να  εξετάσεις την ανατομία του και την ανάπτυξή του. Έτσι πήγε στο ραντεβού της με τον γιατρό ενθουσιασμένη και ανυπόμονη να δει […]