Ο Μπιν Λάντεν έστελνε μηνύματα μέσω πορνοταινιών!

Αυτό υποστηρίζει ντοκιμαντέρ του National Geographic που θα προβληθεί 10 Σεπτεμβρίου

Ένα ντοκιμαντέρ που αναμένεται να δημοσιευτεί σύντομα από το National Geographic κάνει συγκλονιστικές αποκαλύψεις σχετικά με τη ζωή και τη δράση του αρχι-τρομοκράτη Οσάμα Μπιν Λάντεν ο οποίος ευθύνεται για το σχεδιασμό και την εκτέλεση της μεγαλύτερης τρομοκρατικής επίθεσης όλων των εποχών.

Το υλικό του ντοκιμαντέρ βασίζεται σε πληροφορίες και ντοκουμέντα που παρέμεναν απόρρητα και προέρχονται από την επιχείρηση των Αμερικανών πεζοναυτών στο κρησφύγετο του Οσάμα Μπιν Λάντεν στο Πακιστάν το 2011.

Στο κρησφύγετο μεταξύ άλλων βρέθηκαν πολλές ταινίες με πορνογραφικό περιεχόμενο. Αρχικά εκτιμήθηκε πως οι πορνογραφικές ταινίες ήταν ένα από τα φετίχ του περιβόητου τρομοκράτη και των στενών συνεργατών του αλλά τώρα έρχεται μία νέα θεωρία να προστεθεί.

Μηνύματα μέσω των ταινιών πορνό

Στο ντοκιμαντέρ του National Geographic που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα με τίτλο «Ο σκληρός δίσκος του Μπιν Λάντεν» υποστηρίζει ότι τα βίντεο πορνό δεν χρησιμοποιούνταν για την ψυχαγωγία του Λάντεν αλλά χρησιμοποιήθηκαν για την κωδικοποίηση μυστικών μηνυμάτων και παραγγελιών του προς συνεργάτες του στο Πακιστάν, στο Αφγανιστάν και σε άλλες χώρες.

Το εν λόγω ντοκιμαντέρ ισχυρίζεται πως ο Μπιν Λάντεν μοιράστηκε το τελευταίο του κρησφύγετο με τουλάχιστον άλλα 22 άτομα. Συνολικά βρέθηκαν 470.000 αρχεία σε 250 gigabytes δεδομένων.

Δεν βρέθηκαν αποδείξεις

Αν και η συλλογή βιβλίων του διαβόητου τζιχαντιστή ήταν γνωστή στο κοινό εδώ, δεν έχουν δημοσιευτεί λεπτομέρειες σχετικά με τις ταινίες πορνό και η αποκάλυψη αναμένεται να φωτίσει ένα μεγάλο πεδίο της δράσης του. Οι ειδικοί που μιλούν στο ντοκιμαντέρ υποστηρίζουν πως ο Μπιν Λάντεν δεν εμπιστεύτηκε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και έστελνε μηνύματα στους οπαδούς του μέσω ταχυμεταφορών. Ορισμένες από τις οδηγίες του ενσωματώθηκαν σε ταινίες πορνό. Η συγκεκριμένη θεωρία στηρίζεται στην ιδιοφυΐα του Μπιν Λάντεν και όχι σε αποδείξεις για κωδικοποιημένα μηνύματα.

Θεωρίες συνομωσίας

Το ντοκιμαντέρ πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 10 Σεπτεμβρίου, μια ημέρα πριν από την επέτειο της χειρότερης τρομοκρατικής επίθεσης στην ιστορία των ΗΠΑ. Παρά το γεγονός πως ο Οσάμα Μπιν Λάντεν σκοτώθηκε στην επιχείρηση που έγινε το 2011 το όνομα του τροφοδοτεί χιλιάδες μύθους και θεωρίες συνωμοσίας

Σχετικά άρθρα