Ο Μπραντ Πιτ ρώτησε αυτό που όλοι θέλουν

Γιατί δεν σώθηκε ο Ντι Κάπριο στον Τιτανικό;

Στην οσκαρική ταινία Τιτανικός, η σκηνή πνιγμού του πρωταγωνιστή είναι μία από τις πιο αμφιλεγόμενες σκηνές στην ιστορία του σύγχρονου κινηματογράφου. Ο λόγος; Πολλοί πιστεύουν ότι ο Jack χωρούσε να ανέβει στην ξύλινη πόρτα-σχεδία με τη Rose, έτσι ώστε να σωθούν και οι δύο.

Στη συγκεκριμένη σκηνή το ζευγάρι έχει πέσει στα παγωμένα νερά και ο Τιτανικός έχει μόλις βυθιστεί. Η Rose βρίσκει την ξύλινη πόρτα μίας ντουλάπας και ανεβαίνει επάνω της. Όταν όμως προσπαθεί να ανέβει σε αυτήν και ο Jack, η πόρτα αναποδογυρίζει οπότε εκείνος σαν σωστός gentleman και με περίσσιο το αίσθημα της αυτοθυσίας για τον έρωτα και την εξυπηρέτηση του σεναρίου, την αφήνει να κάτσει μόνο εκείνη πάνω, κάνοντας το κοινό να αναρωτιέται Μα γιατί; Αφού χωρούσε.

Ακριβώς την ίδια ερώτηση, είχαν και οι συμπρωταγωνιστές του Leonardo DiCaprio στην νέα ταινία του Quentin Tarantino “Once Upon A Time in Hollywood” , Brad Pitt και Margot Robbie. Κατά τη διάρκεια συνέντευξης των πρωταγωνιστών στο MTV ο DiCaprio κλήθηκε για ακόμη μία φορά να απαντήσει εάν όντως χωρούσε σε αυτή την πόρτα, παρόλο που έχουν περάσει 22 ολόκληρα χρόνια. Πέρα από τον δημοσιογράφο που έκανε την ερώτηση την ίδια απορία και απογοήτευση έδειξαν και ο Brad Pitt και η Robbie.

«Ω Θέε μου έκλαψα τόσο πολύ όταν το είχα δει και ήμουν μικρό κορίτσι» είπε η Margot Robbie και στη συνέχεια ο Pitt τον κοίταξε και του είπε «Μπορούσες να χωρέσεις; Θα μπορούσες πιστεύεις να στριμωχτείς λίγο για να ανέβεις; Θα μπορούσες έτσι δεν είναι;» και ο DiCaprio γελώντας αρνήθηκε να απαντήσει λέγοντας «Κανένα σχόλιο».

Σχετικά άρθρα