Ο Χίτλερ ήταν bisexual!

Απόρρητη έκθεση των ΗΠΑ αποκαλύπτει τη διπλή ερωτική ζωή του

Απίστευτη αποκάλυψη έγινε από μία απόρρητη έκθεση της μυστικής υπηρεσίας πληροφοριών των ΗΠΑ, σχετικά με την ερωτική ζωή του Αδόλφου Χίτλερ.

Η συγκεκριμένη λοιπόν, η οποία συντάχθηκε το 1943 και πρόσφατα αποχαρακτηρίστηκε, είχε σχηματίσει το προφίλ του ηγέτη των «Ναζί» για λογαριασμό του Φραγκλίνου Ρούσβελτ, με την βοήθεια ενός πρώην συνεργάτη του… Του Ερνστ Σέντγκγουικ Χάνφστεγκλ, ο οποίος αν και ήταν στενός φίλος του Χίτλερ, έπεσε σε δυσμένεια, με αποτέλεσμα να ζητήσει καταφύγιο στην Μεγάλη Βρετανία, δίνοντας ως αντάλλαγμα πληροφορίες για τον αρχηγό της Ναζιστικής Γερμανίας.

Τα όσα περιγράφονται στην 70σέλιδη έκθεση μόνο έκπληξη προκαλούν, καθώς αποκαλύπτουν την διπλή ερωτική ζωή του Χίτλερ, ο οποίος πήγαινε και με γυναίκες και με άνδρες, έχοντας μάλιστα ερωτευτεί και συνάψει σχέσεις με τον υπαρχηγό του.

Τον πασίγνωστο για τα στυγερά του εγκλήματα Ρούντολφ Ες, ο οποίος φέρεται να ήταν γνωστός στους γκέι κύκλους της εποχής με το παρατσούκλι «Φροϊλάιν Άννα» (κυρία Άννα).

Μάλιστα γίνεται γνωστό ότι ο Αδόλφος σε νεαρότερη ηλικία όταν ήταν άνεργος και προσπαθούσε να κάνει καριέρα ως καλλιτέχνης, σύχναζε σε hostel για ομοφυλόφιλους στην Βιέννη όπου μεγαλύτεροι άνδρες έψαχναν την συντροφιά νεότερων αγοριών, προκειμένου να περάσουν μαζί μερικές ώρες ερωτικής απόλαυσης.