Ο δράστης ξαναμπήκε στο γήπεδο μετά τη δολοφονική επίθεση!

Τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο δράστης το μοιραίο βράδυ των επεισοδίων, βγήκε έξω από το γήπεδο, χτύπησε με τη φωτοβολίδα τον 31χρονο αστυνομικό και μπήκε πάλι μέσα στο γήπεδο.

Με λεπτομέρειες περιέγραψε ο 18χρονος δράστης τις κινήσεις του το βράδυ της Πέμπτης και το πώς επέστρεψε μέσα στο «Μελίνα Μερκούρη», αφού πέταξε τη φωτοβολίδα στον 31χρονο αστυνομικό και είδε ότι τον τραυμάτισε.

Σύμφωνα με πηγές από την αστυνομία, ο νεαρός δράστης είπε πως τη φωτοβολίδα, με την οποία χτύπησε τον αστυνομικό, του την έδωσε ένας μεγαλύτερος, που του έδειξε πως να τη ενεργοποιήσει και να ρίξει την ευθεία βολή. Στη συνέχεια, μπήκε και πάλι μέσα στο γήπεδο, μαζί με άλλους.

Η απόφαση της αστυνομίας να προχωρήσει στην προσαγωγή όλων όσων βρίσκονταν στο γήπεδο, 424 άτομα αποδείχτηκε σωστή, καθώς επιβεβαιώθηκαν οι προβλέψεις της, ότι ανάμεσά τους ήταν τόσο ο δράστης, όσο και οι άλλοι υπαίτιοι των επεισοδίων.

Ο 18χρονος οπαδός ισχυρίστηκε ακόμη ότι υπήρχε η πληροφορία πως θα έκαναν επίθεση στους αστυνομικούς και πως υπήρχαν άτομα που είχαν σχέδιο και έδιναν κατευθυντήριες γραμμές στις ομάδες. Υποστήριξε ότι οι καθοδηγητές τους έδωσαν την εντολή να βγουν έξω και πως προμηθεύτηκαν από άλλα άτομα, τα αντικείμενα που εκτόξευσαν στους αστυνομικούς.

 

Σχετικά άρθρα

Αστυνομικός ο δολοφόνος του πρέσβη

Ο άνθρωπος που δολοφόνησε εν ψυχρώ τον Ρώσο πρέσβη στην Άγκυρα, Αντρέι Καρλόφ ήταν ένας εν ενεργεία Τούρκος αστυνομικός! Νεκρός είναι ο εκτελεστής του Ρώσου πρέσβη στην Άγκυρα, Αντρέι Καρλοφ, όπως μεταδίδουν τα τουρκικά Μ.Μ.Ε. Ο 22χρονος Μερτ Αλτιντάς έπεσε νεκρός από πυρά αστυνομικών λίγο μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση του Ρώσου πρέσβη, ωστόσο τα […]