Ο γιος Σουμάχερ πιάνει τιμόνι!

Αλλά του απαγορεύεται να κάνει δηλώσεις!

Ο Μικ Σουμάχερ αποτελεί από τις πρώτες δοκιμές, τον σταρ της Formula 4. Ο 16χρονος γιος του Μίκαελ Σουμάχερ έλαβε μέρος στα δοκιμαστικά του νέου πρωταθλήματος στη γερμανική πίστα του Οσερσλέμπεν με το μονοθέσιο της ολλανδικής ομάδας Van Amersfoort Racing και πέτυχε στην πρώτη φάση τον όγδοο ταχύτερο γύρο και στη δεύτερη βελτιώθηκε και πλασαρίστηκε πέμπτος.
Τα βλέμματα των θεατών και των περίπου διαπιστευμένων 100 δημοσιογράφων ήταν βεβαίως στραμμένα στον γιο του επτά φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή της Formula 1, όμως ο νεαρός απέφυγε κάθε επαφή με τον κόσμο και επικεντρώθηκε στον αγώνα.

SUMAXER

 

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά η μάνατζέρ του, Ζαμπίνε Κεμ, «δεν θέλουμε να τον εκθέσουμε σε αυτόν τον θόρυβο των Μέσων Ενημέρωσης. Πρέπει να επικεντρωθεί, στο πώς θα πετυχαίνει την καλύτερη επίδοση και έχει να μάθει τόσο πολλά καινούρια πράγματα στην πίστα. Έτσι θα πρέπει να αφήσει για αργότερα τα επικοινωνιακά».

SUMAXER
Μέσα σε αυτό το πλαίσιο απαγόρευσε η Κεμ στον Μικ να δώσει οποιεσδήποτε συνεντεύξεις ενόψει του πρώτου αγώνα του εφετινού πρωταθλήματος της Formula 4, που θα γίνει στις 26 Απριλίου στο Οσερσλέμπεν.

SUMAXER

Σχετικά άρθρα