Ο γοητευτικός γιος του Λεβέντη που εξελέγη βουλευτής!

Ο Μάριος Γεωργιάδης

Το νέο της ηλικίας του, το συμπαθητικό παρουσιαστικό του και το άψογο ντύσιμό του, το βράδυ της Κυριακής, έκαναν τον Μάριο Γεωργιάδη, να είναι ένας από τους συνεργάτες εκείνους του Βασίλη Λεβέντη που ξεχώρισαν, εντυπωσίασαν. Ελάχιστοι ήταν αυτοί που γνώριζαν και ότι είχε εκλεγεί βουλευτής και πολύ περισσότερο τη σχέση του με τον πρόεδρο της Ενωσης Κεντρώων.

Ο Μάριος Γεωργιάδης είναι γιος της συζύγου του κ. Λεβέντη, Αναστασίας Μεντεσίδου από τον πρώτο της γάμο. Ενας από τους πιο κοντινούς ανθρώπους του προέδρου της Ενωσης Κεντρώων, σκιά του εδώ και πολλά χρόνια, δεν θα μπορούσε να λείπει από το νέο προεκλογικό αγώνα που κλήθηκε να δώσει ο πατριός του. Δεν θα μπορούσε να λείπει και από το πλευρό του και τη βραδιά της νίκης, μιας νίκης που είναι και δικής του αφού η Ενωση Κεντρώων πήρε μια έδρα στην Α’ Αθηνών και έτσι εκλέγεται βουλευτής.

Ο Μάριος Γεωργιάδης μέχρι την Παρασκευή, εργαζόταν ως manager σε εταιρεία εισαγωγής καπνικών προϊόντων, ενώ παλαιότερα είχε εργαστεί ως manager στο κανάλι EXTRA, όπου η μητέρα του διατηρεί μετοχές και ο Βασίλης Λεβέντης εμφανίζεται κατά καιρούς.

πηγή: thestival.gr

Σχετικά άρθρα

Επεισόδια στην ΕΡΤ! (video)

Την παρουσία όσο το δυνατόν περισσότερων πολιτών για την προστασία της δημόσιας περιουσίας του ραδιομεγάρου ζητούν αυτή τη στιγμή οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία επιχειρεί να φέρει στο κτίριο εργαζόμενους της Δημόσιας Τηλεόρασης. Όπως ανέφεραν εργαζόμενοι στο Info-war.gr, η αστυνομία έβαλε από πλάγιες εισόδους του κτιρίου τεχνικούς της ΔΤ για […]