Ο Ιβάν επενδύει και στην Κρήτη!

Νέο μεγάλο deal ετοιμάζει ο Σαββίδης

Η επιχειρηματική δραστηριότητα του Ιβάν Σαββίδη στην Ελλάδα και στον χώρο του τουρισμού συνεχίζει να επεκτείνεται με αμείωτη ένταση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Νέα Κρήτη» ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για να κλείσει μια μεγάλη συμφωνία στην Κρήτη.

Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει: «Για το μεγάλο deal ετοιμάζεται όπως όλα δείχνουν, ο Ιβάν Σαββίδης στην Κρήτη. Πρόκειται για μια μεγάλη εξαγορά και ένα εξίσου μεγάλο επενδυτικό πλάνο στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στην Αγία Πελαγία, με επίκεντρο το ιστορικό ξενοδοχειακό συγκρότημα “Καψής”. Ο επιχειρηματίας δεν είναι “ξένος” στον χώρο του τουρισμού, αφού ήδη έχει επενδύσει στο ξενοδοχείο “Μακεδονία Παλλάς” στη Θεσσαλονίκη.

Το ερώτημα τώρα είναι αν ο πολυπράγμων επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης, μεταξύ άλλων, της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ, στις “κρητικές” δραστηριότητες του θα περιοριστεί μόνο στον ξενοδοχειακό κλάδο ή θα μπει και σε άλλους. Για παράδειγμα στον αθλητικό χώρο της Κρήτης , όπου αναζητούνται επενδυτές για διάφορα σχέδια όπως δημιουργία ξενοδοχειακών μονάδων που θα μπορούν να φιλοξενήσουν και ομάδες για την προετοιμασία τους ή ακόμα και επενδύσεις σε πρότζεκτ που αφορούν τα γήπεδα γκολφ που προσελκύουν τους πιο πλούσιους τουρίστες».

Σχετικά άρθρα