Ο Ιβάν Σαββίδης για την Εγνατία Οδό

Το όνομα του βρίσκεται ανάμεσα στους 9 υποψήφιους

Με τη συμμετοχή εννέα επενδυτικών σχημάτων έληξε σήμερα η προθεσμία υποβολής εκδήλωσης ενδιαφέροντος (Α’ φάση) για την παραχώρηση του δικαιώματος χρήσης και εκμετάλλευσης της Εγνατίας Οδού.

Μεταξύ αυτών βρίσκεται η Dimera LTD, συμφερόντων Ιβάν Σαββίδη, μαζί με την Deutsche Intest Equity Partnerts GMBH, που συμμετέχει στην κοινοπραξία που εξαγόρασε το 67% του ΟΛΘ.

Ειδικότερα, ενδιαφέρον εκδήλωσαν οι εξής:

ANAS International Enterprise S.p.A.
ROADIS Transportation Holding S.L.U. – ΑΚΤΩΡΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣΑ.Ε.
VINCI HIGHWAYS S.A.S – VINCI CONCESSIONS S.A.S – MYTILINEOS HOLDINGS S.A.”
ΓΕΚΤΕΡΝΑΑ.Ε. – EGIS PROJECTS S.A.
DEUTSCHE INVEST EQUITY PARTNERS GMBH – DIMERA LTD
SICHUAN COMMUNICATIONS INVESTMENT GROUP CO., LTD – DAMCO ENERGY S.A.
NORTHERN GREECE CORRIDOR CONSORTIUM” [Intertoll Capital Partners B.V. / J&P – AVAX S.A. / Aberdeen European Infrastructure Partners II LP]
FREYJA HOLDINGS SARL” [Macquarie European Infrastructure Fund 5 L.P. / Macquarie European Infrastructure Fund 5 SCSp]
ΔΙΟΛΚΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΤΕ

Οι σύμβουλοι αξιοποίησης, αφού αξιολογήσουν τις υποβληθείσες εκδηλώσεις ενδιαφέροντος, θα υποβάλουν την εισήγησή τους προς το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ σχετικά με τους υποψηφίους που πληρούν τα κριτήρια συμμετοχής για την επόμενη φάση του διαγωνισμού.

Σχετικά άρθρα

‘Άνθρωποι στο μπλέντερ’ για την Ε΄Δημοτικού! (pics)

Στην ενότητα «Μελετώντας τα μίγματα» της Φυσικής της Ε’ Δημοτικού Σχολείου – Πρόκειται για έργο του εκκεντρικού Ιάπωνα καλλιτέχνη Άιντα Μακότο – Εγκρίθηκε από το υπουργείο Παιδείας και το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο! Απίστευτο. Έβαλαν εικόνα που δείχνει ανθρώπους να… αλέθονται μέσα σε τεράστιο μπλέντερ, για να εξηγήσουν στους μικρούς μαθητές την έννοια του μίγματος. Συγκεκριμένα, στην […]