Ο Κιμ Γιονγκ Ουν “ξαναχτύπησε”

Εκτέλεσε κόσμος με αντιαεροπορικά πυρά

Στη μέθοδο της εκτέλεσης των αξιωματούχων του που κάνουν λάθη με χρήση αντιαεροπορικών πυρών επανήλθε για δεύτερη φορά μετά τον Αύγουστο του 2016 ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Associated Press.

Αυτή τη φορά με την άγρια έκτελεση τιμωρήθηκαν πέντε υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι που κατά τις πληροφορίες έκαναν το λάθος να παραδώσουν εκθέσεις με εσφαλμένα στοιχεία.

Οι πληροφορίες προέρχονται από νοτιοκορεάτη βουλευτή που υποστηρίζει ότι και οι πέντε εκτελεσθέντες προέρχονται από την υπηρεσία κρατικής ασφαλείας.

Οι πέντε εκτελεσθέντες ανήκαν στο τμήμα του Κιμ Γουν Χονγκ, του μέχρι πρότινος επικεφαλής της υπηρεσίας κρατικής ασφαλείας, ο οποίος έχασε τη θέση του τον Ιανουάριο μετά από καταγγελίες για κατάχρηση εξουσίας.

Σύμφωνα με τον νοτιοκορεάτη βουλευτή που έκανε την αποκάλυψη οι εκθέσεις που προκάλεσαν την οργή του Κιμ Γιονγκ Ουν σχετίζονται με την απόλυση του Χονγκ.

Σχετικά άρθρα

1 Σχόλιο

  1. Μάλλον, ο “δυτικός τύπος” ξαναχτυπά με νέα παραμυθιάσματα αδαών αναγνωστών.

    Δυστυχώς για αυτούς, ο υποψιασμένος αναγνώστης μετά τις απρόσμενες “αναστάσεις” άλλων δήθεν εκτελεσθέντων, μάλλον γελάει με τις επιχειρήσεις προπαγάνδας.

Comments are closed.