“Ο Κλίντον μου ζήτησε να του το φιλήσω”!

Νέα ροζ αποκάλυψη

Την καυτή νύχτα όπου ο Μπιλ Κλίντον την συνόδευσε σ΄ένα δωμάτιο ξενοδοχείου περιγράφει με πιπεράτες λεπτομέρειες μία από τις πρώην ερωμένες του, η Πόλα Τζόουνς.

«Στις 8 Μαΐου του 1991, ο σύζυγος της Χίλαρι με συνόδευσε σ΄ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. Μόλις μπήκαμε μέσα, ξάπλωσε γρήγορα στο κρεβάτι και κατέβασε το παντελόνι του. Άρχισε να χαϊδεύει τον εαυτό του. Τότε μου ζήτησε να του το φιλήσω…».

Η πρώην κρατική υπάλληλος του Αρκάνσας, που έχει καταγγείλει τον Μπιλ Κλίντον για σεξουαλική παρενόχληση, κάνει αυτές τις δηλώσεις της σε συνέντευξή της στην ιστοσελίδα «breitbart», δύο εβδομάδες πριν τις προεδρικές εκλογές της 8ης Νοεμβρίου.

Την ώρα που το ζευγάρι ήταν στο δωμάτιο, όπως η ίδια υποστηρίζει, έξω από αυτό βρισκόταν ένα ένοπλος αστυνομικός.

Η Πόλα Τζόουνς υποστήριξε ότι βρήκε αηδιαστική την πρόταση του Μπιλ Κλίντον να του κάνει στοματικό σεξ με την ίδια να απαντά: «Δεν είμαι τέτοιο κορίτσι».

Η Τζόουνς υποστήριξε επίσης ότι ο Κλίντον εμμέσως την απείλησε να παραμείνει σιωπηλή για τα γεγονότα.

Τουλάχιστον 22 χρόνια έχουν περάσει από τις καταγγελίες της περί σεξουαλικής παρενόχλησής της από τον τότε πλανητάρχη και η ίδια περνά στην αντεπίθεση.

Το 1994, η Πόλα Τζόουνς, δημόσια υπάλληλος στην πολιτεία του Αρκάνσας, μηνύει τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ για σεξουαλική παρενόχληση. Όπως η ίδια είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Time», η σεξουαλική παρενόχληση έγινε το 1991, κατά την διάρκεια εκδήλωσης όπου ο Μπιλ Κλίντον ήταν βασικός ομιλητής.

Ο Κλίντον, όπως ισχυρίζεται η Αμερικανίδα, την παρενόχλησε σεξουαλικά, ωστόσο, για την υπόθεση δεν διεξήχθη ουδέποτε δίκη αφού ο Κλίντον προτίμησε να προχωρήσει σε εξωδικαστικό συμβιβασμό έναντι 750 χιλιάδων δολαρίων ώστε να προλάβει τα χειρότερα.

Σήμερα η Πόλα είναι μία απλή νοικοκυρά που φροντίζει τα δύο της παιδιά στο Λιτλ Ροκ.

Η Πόλα κάνει εκστρατεία αντι- Χίλαρι καλώντας τους Αμερικανούς ψηφοφόρους να γυρίσουν την πλάτη στη σύζυγο του πρώην προέδρου των ΗΠΑ λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν είναι ιδανική για πρόεδρος αφού έκανε πλάτες στον Κλίντον για τα ροζ σκάνδαλα.

Σχετικά άρθρα

1 Σχόλιο

Comments are closed.