Ο Κουπελόγλου, δώρισε απινιδωτή στην Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων

Απόσπασμα συνεχίζει το αξιέπαινο έργο του ο υποψήφιος βουλευτής

Παραμένει πιστός στη δέσμευσή του και συνεχίζει τις δωρεές απινιδωτών ο υποψήφιος βουλευτής της Ελληνικής Λύσης στην Α’ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης, Συμεών Κουπελόγλου.

Αποδέκτης της νέας του δωρεάς ήταν η Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων.Πρόκειται για μια εθελοντική ομάδα διασωστών με πολυσχιδή δράση και μέλη από όλη την Ελλάδα.
«Είναι υποχρέωση όλων μας να στηρίζουμε όπως μπορούμε τους ανθρώπους της εθελοντικής προσφοράς. Σωματεία όπως η Ο.ΔΙ.Κ. αναδεικνύουν το πόσο σπουδαία αξία είναι ο εθελοντισμός και προσφέρουν ουσιαστική βοήθεια στον τομέα της πολιτικής
προστασίας. Η δωρεά ενός αυτόματου απινιδωτή είναι το ελάχιστο που μπορώ να κάνω για να δείξω την εκτίμησή μου προς τα μέλη αυτής της ομάδας», δήλωσε ο κ. Κουπελόγλου στο με αφορμή τη δωρεά.

Υπενθυμίζεται ότι ο υποψήφιος βουλευτής τους τελευταίους μήνες έχει δωρίσει απινιδωτές σε σχολεία, ερασιτεχνικές ομάδες, πολιτιστικούς συλλόγους και εθελοντικές ομάδες της Θεσσαλονίκης. Ο απινιδωτής είναι μια συσκευή που παρέχει ρεύμα υψηλής ενέργειας στην καρδιά
μέσω του θωρακικού τοιχώματος σε κάποιον που βρίσκεται σε καρδιακή ανακοπή.

Αυτό το ενεργειακό σοκ ονομάζεται «απινίδωση» και είναι ένα απαραίτητο βήμα για την επιβίωση του παθόντα.

Σχετικά άρθρα