Ο Κουπελόγλου δώρισε υπερσύγχρονο εξοπλισμό στην Αστυνομία

Αξιέπαινη κίνηση από τον υποψήφιο της Ελληνικής Λύσης

Σε μία σημαντική δωρεά προς την Ελληνική Αστυνομία προχώρησε ο υποψήφιος βουλευτής της Ελληνικής Λύσης στην Α’ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης, Συμεών Κουπελόγλου. Μέσω της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Κεντρικής Μακεδονίας, δώρισε μεγάλης αξίας ηλεκτρονικό εξοπλισμό για την αναβάθμιση δικτύου των υπηρεσιών του Σώματος.

Ο κ. Κουπελόγλου συναντήθηκε με το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας. Ενημερώθηκε για τα προβλήματα και τις ελλείψεις που αντιμετωπίζουν οι υπηρεσίες της Θεσσαλονίκης και δεσμεύτηκε να στηρίξει με κάθε τρόπο το έργο των αστυνομικών. Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης συνομίλησε με αστυνομικούς για το έργο που επιτελούν αλλά και για τα εμπόδια που συναντούν στην άσκηση των καθηκόντων τους.

«Η δωρεά ηλεκτρονικού εξοπλισμού στην ΕΛ.ΑΣ. αποτελεί δείγμα της εκτίμησής που έχω για τους Έλληνες αστυνομικούς. Είμαστε υπερήφανοι για την κατάρτιση και την αποτελεσματικότητά τους. Είμαστε στο πλευρό τους. Θα πρέπει, ωστόσο, να σημειώσω ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας είναι πολλά και αν δεν επιλυθούν δεν πρόκειται να παταχθεί ουσιαστικά η παραβατικότητα και το έγκλημα. Να εφαρμοστούν τώρα οι προτάσεις της Ελληνικής Λύσης για την ανασυγκρότηση της ΕΛ.ΑΣ.», δήλωσε ο κ. Κουπελόγλου μετά τη συνάντηση που είχε με το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Κεντρικής Μακεδονίας.

Σχετικά άρθρα