Ο Κρητικός ξεσπά: Θα με κουζουλάνουνε όλοι τούτοι!

Διαβάστε τι δήλωσε

Αν και σε μια από τις πρώτες του δηλώσεις μάς είπε ότι θέλει να τον αξιολογούν με το μυαλό του και όχι με την εμφάνισή του, ο σέξι Κρητικός Στάθης Στιβακτάκης δεν αντιστάθηκε στις προτάσεις που του έγιναν. Ενέδωσε και φωτογραφήθηκε με ρετούς μοντέλου στο κυπριακό περιοδικό Down Town. γιατί όπως δήλωσε έχει μεγάλη αγάπη στο νησί.

Ο περιζήτητος Κρητικός που ήθελε δεν ήθελε έγινε sex symbol σε μια πορεία αγροτών, πόζαρε στον φακό με τον αέρα του μοντέλου, ενώ απάντησε επιτέλους για το αν θα ασχοληθεί με το μόντελινγκ και γιατί του … πονεί η κεφαλή.

Διαβάστε απόσπασμα από τη συνέντευξη:

Είδα, όμως, ότι ήρθες και στην Αθήνα αυτές τις μέρες και βγήκες σε τηλεοπτικές εκπομπές, έστω και τηλεφωνικά. Αυτό γιατί το έκανες;

«Το έκαμα για να πω για τα αιτήματα των αγροτών. Για να καταλάβει ο κόσμος πόσο σκληρά και δύσκολα περνούμε όλοι εμείς κι όλοι στην κυβέρνηση θέλουν να μας τελειώσουν».

Ωστόσο, όλοι δίνουν προβάδισμα στην εμφάνισή σου. Με αυτό ασχολούνται όλοι τις τελευταίες μέρες…

«Με έχουνε ζαλίσει! Με πονεί η κεφαλή μου πια από τα τηλέφωνα. Αυτός ο διάολος δεν σταματάει να χτυπάει ούτε λεπτό. Κλήσεις, μηνύματα, κουράστηκα πια».

Δεν σου αρέσει όλη αυτή η ξαφνική προβολή;

«Δεν λέω, ωραία είναι. Χαίρομαι που μιλώ για τον τόπο μου, το χωριό μου, τη ζωή μας εδώ. Μου αρέσει που με ρωτούν για μένα, αλλά εμένα με απασχολεί η αγροτιά. Τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα. Δεν με νοιάζει να βγαίνω στις τηλεοράσεις και να μιλώ για άσχετα. Με νοιάζει τι θα γίνει τώρα με εμάς. Εγώ ξέρω αυτό που ζω, εγώ και οι σύντεκνοί μου. Τη δύσκολη και σκληρή ζωή. Όλη την ημέρα είμαι εκεί δα νας, πάνω στα όρη».

Ισχύουν οι προτάσεις που σε θέλουν να γίνεσαι μοντέλο στην Αθήνα;

«Ίντα που μου λες τώρα ρε παλικάρι μου; Ίντα που εν τούτα ούλα; Θα με κουζουλάνουνε όλοι τούτοι! Μοναχοί τους τα λένε όλα αυτά. Δεν θέλω να κλειστώ πουθενά. Ούτε στην Αθήνα, ούτε σε πίστες και πασαρέλες, που μου λένε. Ούτε να αλλάξω πατρίδα. Ούτε τα λεφτά με νοιάζουνε. Εγώ θα μείνω για πάντα στην Κρήτη. Εκεί είναι η δουλειά και η ζωή μου. Στα όρη. Εδώ να έρθω να κάμω τι»;

Έχεις μάνατζερ, όπως γράφτηκε;

«Όχι, βέβαια! Τι εν τούτα; Εσύ που με πήρες οκτακόσιες φορές, μίλησες με μάνατζερ ή μαζί μου; Δεν έχω τίποτε από όλα αυτά που μου χρεώνουνε».

Σχετικά άρθρα