«Ο Μαρινάκης είναι αθώος!»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης προστατεύει μπροστά σε όλο το Πανελλήνιο τον πρόεδρο του Ολυμπιακού

Απόλυτα φυσιολογικό είναι για τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, το να χορηγεί ένας υπόδικος μεγαλο-επιχειρηματίας όπως ο Βαγγέλης Μαρινάκης, γραφεία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Ο κ. Μαρινάκης είχε πατέρα βουλευτή της Ν.Δ. δεν μπορεί στη μνήμη του πατέρα του να βοηθήσει με 100 ευρώ, τα γραφεία της ΝΔ;», αναρωτήθηκε ο γαλάζιος αντιπρόεδρος μιλώντας σήμερα το πρωί στην ΕΡΤ.

Κατήγγειλε μάλιστα τον ΣΥΡΙΖΑ, που όπως ειπε, «τα δυο τελευταία χρόνια έχει σκυλεύσει πάνω στον κ. Μαρινάκη». «Είναι ντροπή μια κυβέρνηση να στοχοποιεί έναν συγκεκριμένο άνθρωπο», είπε επίσης χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Όσον αφορά τις δικαστικές περιπέτειες του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε πως «Ο κ. Μαρινάκης όπως και ο κάθε Έλληνας πολίτης είναι απολύτως αθώος μέχρις αποδείξεως του εναντίον».

Υπενθυμίζεται ότι κατά την κοπή της πίτας ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Α’ Πειραιά Ιωάννης Βοϊδονικόλας ευχαρίστησε προσωπικά τον εφοπλιστή Ευάγγελο Μαρινάκη για την σημαντική προσφορά του στην οργάνωση και λειτουργία των νέων γραφείων του κόμματος στην περιοχή.

Δείτε το video:

Πηγή: tvxs.gr

Σχετικά άρθρα

Αυστηρές ποινές σε μαθητές που καπνίζουν!

«Τάξη» στους σχολικούς χώρους για να εφαρμοστεί το αυτονόητο, ότι δηλαδή δεν επιτρέπεται το κάπνισμα καθηγητών και μαθητών στους σχολικούς χώρους, επιχειρεί να βάλει το υπουργείο Παιδείας με εγκύκλιό του που προβλέπει την επιβολή κυρώσεων σε περίπτωση μη συμμόρφωσης. Ειδικότερα σύμφωνα με εγκύκλιο του υπουργού Παιδείας που εστάλη σε όλες τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης και τις […]