Ο μεγάλος αγώνας στην Θεσσαλονίκη

Το ιστορικό ραντεβού Οικονομίδη – Τσιτσιπά

Ο ένας είναι ο κορυφαίος τενίστας που έχει αναδείξει ποτέ η χώρα μας…

Ο άλλος, κάθε ημέρα που περνά, επιβεβαιώνει πως το μέλλον του ανήκει!

 

Ο ένας είναι ο μόνος Έλληνας που έχει αγωνιστεί σε Grand Slam…

Ο άλλος είναι το Ν.1 κόσμου στα Juniors!

 

Ο ένας φλέρταρε με το top 100, φτάνοντας έως το 112 της παγκόσμιας κατάταξης…

Ο άλλος στα 18 του μόλις χρόνια ανήκει πλέον στους 200 καλύτερους τενίστες του κόσμου!

 

Ο ένας είναι ο Κωνσταντίνος Οικονομίδης…

Ο άλλος είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς!

 

Το ραντεβού για αυτήν την άνευ προηγουμένου τενιστική εμπειρία, που αναμένεται να ζήσει η Θεσσαλονίκη, έχει δοθεί για το Σάββατο 5 Νοεμβρίου, στη 1 το μεσημέρι, στην χωμάτινη επιφάνεια του κεντρικού court του Les Raquettes Tennis Club, στη Δροσιά Θέρμης!

 

To Les Raquettes Tennis Club θα ανοίξει τις πύλες του από νωρίς το πρωί του Σαββάτου για τον κόσμου που θέλει να θαυμάσει από κοντά τους δύο κορυφαίους Έλληνες τενίστες, οι οποίοι θα είναι οι πρωταγωνιστές ενός πρωτοπόρου για τα δεδομένα της χώρας all day tennis event!

 

Αναλυτικότερα το πρόγραμμα της ημέρας έχει ως εξής:

10:30 – 11:30 Media Hour:  Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Κωνσταντίνος Οικονομίδης θα είναι στη διάθεση των εκπροσώπων του Τύπου για συνεντεύξεις.

11:30 – 13:00: Τα παιδιά παίζουν τένις με τον Στέφανο Τσιτσιπά και τον Κωνσταντίνο Οικονομίδη και ζουν μιάμιση ώρα απίστευτης διασκέδασης!

13:00 – 16:00 Main Event: O εκπρόσωπος της “Next Gen” του παγκόσμιου τένις, Στέφανος Τσιτσιπάς και ο “Old School” Κωνσταντίνος Οικονομίδης, αφήνουν για λίγο πίσω τους την στενή τους φιλία και διασταυρώνουν τις ρακέτες τους για έναν πολλά υποσχόμενο αγώνα επίδειξης, που αναμένεται να προσφέρει στο κοινό ανεπανάληπτες συγκινήσεις και μοναδικές στιγμές τενιστικής μαγείας!

 

Οι προπωλήσεις εισιτηρίων ξεκίνησαν! Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2310 473508 & 6978899960

 

Για τις συνεντεύξεις θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο επικοινωνίας του Les Raquettes Tennis Club, Στέφανο Δαμιανίδη στο damianidiss@maketv.gr ή στο τηλέφωνο 6977077131.

 

Με εκτίμηση,

Στέφανος Δαμιανίδης

 

Τηλ. Επικοινωνίας: 6977077131

tennis

Σχετικά άρθρα

Η Επέλαση των Απάτσι

Το «Fort Apache» είναι μια ταινία του 1948, σκηνοθετημένη από τον μεγάλο Τζον Φορντ, με τον Τζον Γουέιν και τον Χένρι Φόντα στους βασικούς ρόλους, η οποία προβλήθηκε στην Ελλάδα με τους τίτλους «Επέλαση την Αυγή» και «Το Οχυρό Αμύνεται». Τώρα δεν αμύνεται κανένας, και δεν υπάρχουν ούτε οχυρά, ούτε τοτέμ και ταμπού. Τα Εξάρχεια […]