Ο Νίκολας Κέιτζ παντρεύτηκε μεθυσμένος και χώρισε αμέσως

Απίστευτα πράγματα από τον σταρ του Χόλιγουντ

Νίκολας Κέιτζ έχει τραβήξει πολλές φορές στο παρελθόν τα φώτα της δημοσιότητας, επιδεικνύοντας ανάρμοστη συμπεριφορά σε δημόσιους χώρους. Το ιστορικό του, εξάλλου, με τις καταχρήσεις είναι γνωστό στους θαυμαστές του.

Αυτή τη φορά, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός εμφανίστηκε μεθυσμένος στο δικαστήριο της κομητείας Κλαρκ του Λας Βέγκας, για να υποβάλει αίτηση έκδοσης άδειας γάμου, ώστε να παντρευτεί την κατά είκοσι χρόνια μικρότερη φίλη του.

«Αρχικά τους είδα να υποβάλουν αίτηση άδειας γάμου σε ένα από τα ειδικά μηχανήματα. Ξαφνικά, ο Κέιτζ άρχισε να φωνάζει “θέλει να μου πάρει όλα τα χρήματα” και “ο πρώην της είναι έμπορος ναρκωτικών”. Η γυναίκα προσπαθούσε να τον ηρεμήσει, αποκαλώντας τον “μωρό μου” και εξηγώντας του ότι δεν τον αναγκάζει να κάνει τίποτα χωρίς τη θέλησή του», αποκάλυψε ένας αυτόπτης μάρτυρας που μίλησε στην Daily Mail.

Όπως εξήγησαν, υπάλληλοι του δικαστηρίου που αντιλήφθηκαν την ένταση που δημιουργήθηκε, οδήγησαν προσωρινά το ζευγάρι σε μια απόμερη αίθουσα, ώστε να λύσουν κατ’ ιδίαν τις διαφορές τους. Στη συνέχεια, αποχώρησαν με τα έγγραφα που πήγαν να βγάλουν.

Σχετικά άρθρα