Ο Ομπάμα είδε πρώτος το iPhone (video)

“Αν ήταν νόμιμο, θα αγόραζα ένα ‘τσουβάλι’ μετοχές της Apple” είπε ο Αμερικάνος

Το 2007 ο Barack Obama πραγματοποίησε ραντεβού κεκλεισμένων των θυρών με τον Steve Jobs όπου και αντίκρυσε για 1η φορά το iPhone, πριν ακόμη αυτό παρουσιαστεί επίσημα στο κοινό. Η αντίδραση του Obama, μετά το τέλος της συνάντησης με τον Steve Jobs, καταγράφεται στο επερχόμενο βιβλίο με τίτλο “Believer” του David Axelrod (Διευθύνων σύμβουλος των εκλογικών εκστρατειών του προέδρου των Η.Π.Α.):

“Αν ήταν νόμιμο, θα αγόραζα ένα ‘τσουβάλι’ μετοχές της Apple. Αυτό το πράγμα θα γίνει κάτι πραγματικά πολύ μεγάλο.” είπε ο Obama μετά τη συνάντηση.

Ο πρόεδρος των Η.Π.Α. δικαιώθηκε πανηγυρικά στην πρόβλεψη του. Δεν ισχύει, όμως, το ίδιο και για τον Steve Ballmer, τον τότε CEO της Microsoft, ο οποίος είχε δηλώσει:

Σχετικά άρθρα

1 Σχόλιο

  1. Έτσι μας τα τρώνε τα λεφτά. Έχετε ξετρελεθεί να αγοράζεται συνεχώς νέα μοντέλα που δε σας χρειάζονται. Ωραίο οικονομικό πόλεμο κάνετε στην Αμερική τουτέστιν στον Ολυμπιακό της γης! Και θέλετε και ανάκαμψη! Άιντε στα ξένα να βάλετε μυαλό κακομαθημένα ελληνόπουλα προδότες! Και μάλιστα γιατί; Για μια άχρηστη τεχνολογία! Άιντε στον αγύριστο!

Comments are closed.