Ο Ορέστης Τσανγκ απαντά στο «νυφίΤσανγκ»

Τι απάντησε ο πρώην πλέον παίκτης του Survivor

Αντιμέτωπος με μία ερώτηση που μάλλον δεν περίμενε βρέθηκε ο Ορέστης Τσανγκ το απόγευμα της Τρίτης, στην εκπομπή Survivor Πανόραμα, όπου ήταν επίσης καλεσμένη η Ειρήνη Αϊνατζιόγλου.

Η Ελεονώρα Μελέτη και οι δύο πρώην παίκτες των Μαχητών σχολίαζαν το αποτέλεσμα της χθεσινής ψηφοφορίας στους Διάσημους, όταν η Ειρήνη αιφνιδίασε τον Ορέστη και τον ρώτησε πώς πιστεύει ότι ένιωθε η αδερφή της, Ελισάβετ, όταν την έβγαζαν συνέχεια προτεινόμενη στο Survivor!

«Εσύ είπες ότι ήταν ψυχοφθόρο για εσένα. Όταν λοιπόν ο ίδιος ψήφισες πέντε φορές την Ελισάβετ και την έβαλες σε αυτή την διαδικασία, αναγκάζοντάς την να ζει με το άγχος και παρόλα αυτά να αγωνίζεται και να δίνει το καλύτερο εαυτό της για την ομάδα… Για εκείνη δεν ήταν ψυχοφθόρο; Μόνο για εσένα ήταν…», είπε η Ειρήνη.

Εμφανώς αμήχανος, ο Ορέστης απάντησε: «το ότι ψήφισα την Ελισάβετ τόσες φορές θεωρώ ότι έκανα σωστά, γιατί ήμουν σταθερός στην άποψή μου, δεν πελαγοδρομούσα. Δεν ψήφισα μόνο εγώ την αδερφή σου, την ψήφιζαν κι άλλοι. Απλώς, το βάρος έπεσε σε μένα. Είπα πολλές φορές ότι τηρώ αυτό που σκέφτομαι και δεν αλλάζω άποψη. Στεναχωρήθηκα πολλές φορές και μάλιστα είχα κάνει και ένα κολιέ και το είχα δώσει και στην Ειρήνη και ήθελα να το ξαναδώ πραγματικά. Σε εκείνη την ψηφοφορία είχα ψηφίσει και τα δύο κορίτσια. Και στο τελευταίο συμβούλιο είχα στεναχωρηθεί και πάλι θα το έδινα το κολιέ σε όποιον έφευγε».

Όσο για τον χαρακτηρισμό «νυφίΤσανγκ» που του έχουν αποδώσει;

«Νομίζω είναι αυθαίρετο αυτό το συμπέρασμα, γιατί τελικά συμφέρει να είσαι σταθερός ακόμα κι αν δεν είσαι αρεστός στους περισσότερους», απάντησε.

Σχετικά άρθρα