Ο προφυλακτήρας «έδειξε» το πρόβλημα στη Πόρσε

Φαίνεται πως τελικά το μυστήριο αρχίζει να λύνεται

Στα χέρια της Τροχαίας βρίσκονται από σήμερα τα καρέ από τις κάμερες της εθνικής οδού από το ύψος των διοδίων Αφιδνών μέχρι το πάρκινγκ του 83ου χιλιομέτρου, όπου η ανεξέλεγκτη Πόρσε του Γιώργου Βακάκη καρφώθηκε πάνω στο Honda Civic. Απόλυτα έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν πως το κύκλωμα των καμερών που διαθέτει η Νέα Οδός όχι μόνο έχει καταγράψει όλη τη διαδρομή του αυτοκινήτου αλλά και οι δύο κάμερες (η μία στο πάρκινγκ και η άλλη 3 χιλιόμετρα πιο πίσω) έχουν ζουμάρει και έχουν καταγράψει δευτερόλεπτο, προς δευτερόλεπτο το εφιαλτικό σκηνικό.

Φαίνεται πως τελικά το μυστήριο με την Porsche αρχίζει να λύνεται, καθώς τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως αφενός το αυτοκίνητο κινούνταν με ταχύτητα 250 χιλιομέτρων την ώρα και αφετέρου υπήρξε πρόβλημα με τον πίσω δεξιό τροχό στο λάστιχο που έχασε αέρα με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να στρίψει δεξιά και πλαγιολισθαίνοντας να καρφωθεί πάνω στο σταματημένο Civic που επέβαινε η άτυχη μητέρα και το 3χρονο αγοράκι της. Μάλιστα, ένα κομμάτι του πίσω δεξιού προφυλακτήρα του αυτοκινήτου αλλά και το κατεστραμμένο ελαστικό που μάζεψαν οι αστυνομικοί συνηγορεί σε αυτή την κατεύθυνση.

Το γεγονός ότι το αυτοκίνητο φορούσε χειμερινά λάστιχα κατασκευής του 2006 και του 2007, δηλαδή ακατάλληλα και επικίνδυνα λόγω της παρέλευσης πολλών ετών από την ημερομηνία κατασκευής, αιτιολογεί ως ένα σημείο το σκάσιμο που είχε ως αποτέλεσμα το αυτοκίνητο ακυβέρνητο να καταλήξει μετά από μια τρελή πορεία στο πάρκινγκ.

Σχετικά άρθρα