Ο Σφακιανάκης κοιμάται μέσα στο Gazi live!

Τρώει… παντόφλα ο Νότης

Στο διαμέρισμα που του είχε παραχωρήσει το κέντρο οπου και εμφανιζόταν το τελευταίο χρονικό διάστημα συνεχίζει να μένει ο Νότης Σφακιανάκης.

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο έγινε ο κακός χαμός με την επεισοδιακή αποχώρηση της Πάολα από το σχήμα με το Νότη Σφακιανάκη. Όπως είναι γνωστό η λαϊκή τραγουδίστρια τα «βρόντηξε» δύο εβδομάδες νωρίτερα κάνοντας λόγο για απαράδεκτη συμπεριφορά του συναδέλφου της.

Σύμφωνα με τα όσα γράφτηκαν ο λόγος που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν ότι ο Νότης Σφακιανάκης δεν μπορούσε να ηρεμήσει στο διαμέρισμα που του είχε παραχωρήσει η επιχείρηση για να ξεκουράζεται μετά το τέλος του προγράμματος. Και ο λόγος ήταν ότι από το καμαρίνι της Πάολα γινόταν πολύ φασαρία.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες όμως ο Σφακιανάκης συνεχίζει να μένει στο ίδιο διαμέρισμα παρότι η συνεργασία του με το Gazi Live ολοκληρώθηκε νωρίτερα.

Πιο συγκεκριμένα, και σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso» ο ίδιος φαίνεται πως ζει μόνιμα τους τρεις τελευταίους μήνες στο πολυτελές διαμέρισμα που ανήκει στην επιχείρηση και βρίσκεται ακριβώς πάνω από το καμαρίνι του.

Ο λόγος για τον οποίο συνεχίζει να παραμένει εκεί είναι ότι αντιμετωπίζει προβλήματα με τη σύζυγο του, Κίλι.

Το ζευγάρι δεν επιθυμεί να απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας με την προσωπική του ζωή και σπάνια μιλά για την οικογένεια του.

Αυτό που ξέραμε από το περιβάλλον του τραγουδιστή είναι ότι έμενε στο διαμέρισμα για να μην οδηγεί ξημερώματα μέχρι τη Βάρκιζα που είναι το σπίτι του. Τώρα όμως οι κακές γλώσσες λένε πως εδώ και λίγο καιρό υπάρχουν σύννεφα στο γάμο του.

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά άρθρα

Αστραπές… έργο τέχνης (pics)

Η Andrea Evans απαθανάτισε με το φωτογραφικό φακό της εκπληκτικές εικόνες από τον ουρανό στην περιοχή της, τη Νότια Νέα Ουαλία της Αυστραλίας, την ώρα που οι αστραπές έχουν φωτίσει σχεδόν τα πάντα. Δείτε τες παρακάτω: Η ίδια ανεβαίνει εδώ και τρία χρόνια στην ταράτσα του σπιτιού της και φωτογραφίζει τις αστραπές στον ουρανό παρουσιάζοντας αυτό […]