Ο ΣΚΑΪ απέλυσε τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο

Στα άκρα οι σχέσεις τους

«Διαζύγιο» μεταξύ του Κωνσταντίνου Μπογδάνου και του ΣΚΑΪ αφού πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η συνάντηση του δημοσιογράφου με το ανώτατο στέλεχος του σταθμού και η οποία απέβη άκαρπη.

Τις τελευταίες ώρες η σχέση των δύο πλευρών βρισκόταν σε οριακό σημείο καθώς ο Μπογδάνος ήθελε να βγει στην εκπομπή του και να εξηγήσει τι εννοούσε με τις χθεσινές δηλώσεις του για τον πρωθυπουργό, ενώ η διοίκηση του είχε ζητήσει την παραίτησή του.

Αν και πριν από κάποιους μήνες ο ίδιος ο δημοσιογράφος, αλλά για άλλο λόγο, είχε θέσει την παραίτησή του στα χέρια της διοίκησης, αυτή τη φορά δεν δέχτηκε να αποχωρήσει πριν εξηγήσει στους τηλεθεατές με στοιχεία τις χθεσινές δηλώσεις του. Ο ΣΚΑΪ όμως και μετά την ανακοίνωση που έβγαλε για αυτές τις δηλώσεις του ήταν εμφανές ότι δεν θα του δώσει το «βήμα» και έτσι ήταν απλά θέμα… συνάντησης να οριστικοποιηθεί το «διαζύγιο».

Έτσι λοιπόν την εκπομπή «Σκάι στις 3» θα παρουσιάσει σήμερα ο Νίκος Υποφάντης, ενώ σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες αυτή την ώρα ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μετά την οριστική ρήξη με τη διοίκηση του ΣΚΑΪ μαζεύει τα προσωπικά του πράγματα από το σταθμό του Φαλήρου…!

Σχετικά άρθρα

4 Σχόλια

  1. Ο Μπογδάνος είναι για να το πω λάιτ ένας κάφρος μαλακάκος. Αδιαμφισβήτητα ο τρόπος που τοποθετήθηκε ήταν ιδιαίτερα άστοχος και κίτρινος.
    Αν όμως ισχύει το ότι είχε στοιχεία και δεν του επέτρεψαν να τα δημοσιεύσει είναι φίμωση του τύπου και λογοκρισία. Και πρακτικά καταγγέλει ότι την καθαίρεσή του τη ζήτησε η κυβέρνηση, γεγονός που παραπέμπει σε άλλες εποχές και σίγουρα όχι δημοκρατικά πολιτεύματα.

    υ.γ. Ρε Αλαφούζε, προσκύνησες τον Μαρινάκη και τώρα προσκυνάς τον ΣΥΡΙΖΑ. Πλέον σε γλεντάει και ο Μπογδάνος, ο οποίος σου έφερνε νούμερα και τώρα θα πρέπει να του πληρώσεις και αποζημίωση. Αληθεύουν οι φήμες περί συνεργασίας με την Αττικό Μετρό Α.Ε. ώστε να μπορείς να πας ακόμα πιο κάτω;

  2. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ !
    ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ !!

Comments are closed.