Ο Στίβεν Σιγκάλ δάσκαλος στις ειδικές δυνάμεις της Σερβίας! (vid)

Κλήθηκε να διδάξει Aikido στην αστυνομία

Μπορεί κάποτε να έσωσε τον κόσμο από πυρηνικές επιθέσεις και ανελέητες πετρελαϊκές εταιρείες- σε μπλοκμπάστερ του Χόλιγουντ όμως ο αστέρας του κινηματογράφου,  Στίβεν Σιγκάλ, κλήθηκε από τις ειδικές δυνάμεις της σερβικής αστυνομίας για να… τους μεταφέρει τις γνώσεις του στο Aikido.

Ο Σιγκάλ έχει 7 dan στην Ιαπωνική πολεμική τέχνη και μάλιστα ήταν από τους πρώτους ξένους εκπαιδευτές στη χώρα.

«Όταν ένας τόσο διάσημος σταρ έρχεται στη Σερβία, αγαπά τη χώρα και το λαό μας, επιθυμία μας είναι να τον ξαναφέρουμε πίσω», δήλωσε ο δήμαρχος του Βελιγραδίου Sinisa Mali.

Στο πλαίσιο της τριήμερης επίσκεψής τους στο Βελιγράδι, ο 63χρονος πρωταγωνιστής συνάντησε τον πρωθυπουργό της χώρας Αλεξάντερ Βούτσιτς και τον πρόεδρο Τόμισλαβ Νίκολιτς.

Ο Σιγκάλ βραβεύτηκε μάλιστα από το ίδρυμα Brothers Karic Foundation για την ανθρωπιστική δράση του και δήλωσε περήφανος που έλαβε την ίδια τιμή που είχε κάποτε αποδοθεί και στον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Σύμφωνα με τον Independent, παραμένει άγνωστο αν ο Σίγκαλ θα βρει τον χρόνο να εκπαιδεύσει τη σερβική αστυνομία, αφού έχει πολλές υποχρεώσεις και ταινίες στις οποίες θα συμμετάσχει το 2016.

seagal1 seagal2

Σχετικά άρθρα