Ο ταξιτζής του Ελληνικού τα μαζεύει (video)

«Είπα περάστε έξω κυρία μου γιατί αγχώθηκα»

Στην κάμερα του OPEN TV μιλά ο οδηγός ταξί που ήταν μάρτυρας του εγκλήματος της Βουλιαγμένης. Ο ίδιος προσπαθεί να δικαιολογήσει την αντίδρασή του, να διώξει την τραυματισμένη γυναίκα από το ταξί του, στον πανικό που τον κατέβαλε τις πρώτες στιγμές.

«Όλη μέρα δουλεύω για να βγάλω το καλύτερο για το παιδί μου. Αυτό προσπαθώ να κάνω», είπε χαρακτηριστικά ο οδηγός και υποστηρίζει ότι έχει εκτεθεί ανεπανόρθωτα από μια παρεξήγηση.

«Δεν ξέρω τι να πω… έχω χάσει τα λόγια μου… φοβάμαι… νιώθω θλίψη», είπε και συνέχισε «μπαίνει μια γυναίκα μέσα και δεν ήξερα τι γίνεται και απλώς είπα βγείτε έξω γιατί δεν ήξερα». «Αυτά που είπα ήταν πάνω στο άγχος μου… πάνω στην τρέλα.. τα είχα χάσει. Ερμηνεύτηκε λάθος… δεν είμαι αυτός ο άνθρωπος».

Όπως εξηγεί στην κάμερα του OPEN όλα συνέβησαν αστραπιαία την ώρα που περίμενε κάποιον πελάτη με προγραμματισμένο ραντεβού και όπως ισχυρίζεται η αντίδρασή του να ζητήσει από την γυναίκα να βγει από το ταξί ήταν στην αρχή όταν δεν είχε εικόνα του τι είχε συμβεί.

Σύμφωνα με τον ίδιο όταν είδε την πραγματική διάσταση της κατάστασης προσπάθησε να βοηθήσει αλλά ακούστηκαν πυροβολισμοί. Όπως εξηγεί το λάθος του, ήταν που είχε τρομοκρατηθεί.

Σχετικά άρθρα