Ο Βενσάν Κασέλ απατούσε τη Μόνικα Μπελούτσι!

όσο ήταν παντρεμένοι (pics)

Σύμφωνα με το ιταλικό σάιτ Dagospia, ο Γάλλος σταρ Βενσάν Κασέλ διατηρούσε ερωτική σχέση με μια νεαρή Βραζιλιάνα, στο Ρίο ντε Τζανέιρο, όσο ήταν ακόμη παντρεμένος με την Ιταλίδα καλονή Μόνικα Μπελούτσι.

Στις 26 Αυγούστου 2013, η ηθοποιός Μόνικα Μπελούτσι επιβεβαίωνε στο ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa τον χωρισμό της από τον σύζυγό της Βενσάν Κασέλ, μετά από 14 χρόνια γάμου. Τίποτα δεν έγινε ποτέ γνωστό για τους λόγους του διαζυγίου και η τότε ανακοίνωση ανέφερε ότι υπήρξε συναίνεση για την απόφαση του χωρισμού.


Η ίδια η Μόνικα Μπελούτσι δεν αναφέρθηκε ποτέ στους λόγους που την οδήγησαν να χωρίσει τον Κασέλ. «Ως γυναίκα, έχω ανάγκη να κρατάω τον μυστικό μου κήπο για να προστατεύομαι και για να προστατεύω τα παιδιά μου», Deva και Léonie, τις δύο κόρες που απέκτησε με τον Βανσέν Κασέλ.

Η σταρ με τις κόρες της το 2015:


Το ιταλικό σάιτ Dagospia κάνει τώρα μια απίστευτη αποκάλυψη: η διπλή ερωτική ζωή που έκανε ο Βανσέν Κασέλ στη Βραζιλία ήταν η αιτία του χωρισμού με την Μόνικα Μπελούτσι. Η διάσημη σταρ έμαθε το 2012 ότι ο Κασέλ διατηρούσε μακρόχρονη ερωτική σχέση με μια νεαρή βραζιλιάνα.
Τον Ιούνιο του 2015 ο ίδιος ο Κασέλ, μιλώντας στον Michel Denisot, στο κανάλι Canal+ , δήλωνε:
«Ζω στο Ρίο. Εκεί έρχονται συχνά και με επισκέπτονται οι κόρες μου ή τις βλέπω όπου μπορώ, σε άλλες πόλεις. Αλλά στο Ρίο της Βραζιλίας έρχονται πολύ συχνά. Στη γενιά μου έχουμε τη δυνατότητα να είμαστε πιο κοντά με τα παιδιά μας. Είναι καταπληκτικό», είπε, χωρίς να προσθέσει μια λέξη για την Μόνικα Μπελούτσι.

Σήμερα οι διάσημοι σταρ ζουν ο καθένας την δική του ζωή: ο Βανσέν Κασέλ ζει μια όμορφη ερωτική ιστορία με το κατά 30 χρόνια νεότερό του μοντέλο Tina Kunakey, και η Μόνικα Μπελούτσι -επίσημα χωρίς δεσμό- συνεχίζει την πορεία της στον κινηματογράφο. Οσο για την βραζιλιάνα ερωμένη, είναι γνωστό μόνο το μικρό της όνομα, Ana Cristina, καθώς και ότι εργάζεται σήμερα σε εστιατόριο στο Ρίο της Βραζιλίας, σύμφωνα με το Paris Match.

Σχετικά άρθρα

Σβαρτζενέγκερ και Παπανδρέου χορεύουν Τσάμικο!

Μια ιστορική φωτογραφία κυκλοφορεί από χθες στο διαδίκτυο. Δείχνει τον Γιώργο Παπανδρέου, κάπου στα τέλη της δεκαετίας του 1980 να χορεύει τσάμικο μαζί με τον Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ και Εύζωνες της Προεδρικής φρουράς. Παρά το γεγονός ότι πουθενά δεν καταγράφεται επίσκεψη του Σβαρτζενέγκερ στην Ελλάδα εκείνη την εποχή η φωτογραφία είναι κατά τεκμήριο αυθεντική και όχι […]