ΟΑΣΘ: Νέα καταγγελία για χαλασμένα λεωφορεία!

Δεν σταματούν τα προβλήματα!

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά με τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ που χαλάνε εν μέσω της διαδρομής, αναγκάζοντας τους πολίτες είτε να περιμένουν το επόμενο λεωφορείο είτε να αναζητήσουν κάποιο άλλο μέσο μεταφοράς.

Σύμφωνα με καταγγελία αναγνώστριας στο thestival.gr, μέσα σε διάστημα δύο περίπου ωρών, υπήρξαν βλάβες σε δύο αστικά λεωφορεία διαφορετικών γραμμών.

Όπως υποστηρίζει η καταγγέλλουσα, πρόκειται για λεωφορεία των γραμμών 72 και 88Η, από τα οποία άρχισαν να βγαίνουν καπνοί εν μέσω της διαδρομής, με συνέπεια να ακινητοποιηθούν.

“Σαν βγεις στον πηγαιμό με τον ΟΑΣΘ, το πιο πιθανό είναι να βρεθείς μέσα σε πυκνούς μαύρους καπνούς.
Διαφέρει από πού θα βγαίνουν !

Η κατάσταση με τον ΟΑΣΘ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ !”, σχολιάζει η ίδια με σκωπτικό τρόπο.

Αναλυτικά η καταγγελία της αναγνώστριας:

“88 φορές χαλάει…μία κυκλοφορεί !

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020,ώρα 19.00.
Οι επιβάτες του λεωφορείου 88Η ΙΚΕΑ-ΜΕΣΗΜΕΡΙ-ΕΠΑΝΟΜΗ ΑΠΟ ΔΥΤ.ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΗ,κοντεύουν στον προορισμό τους,το τέρμα στην Επανομή κι ετοιμάζονται να κατέβουν.
Στην προτελευταία στάση,ΕΠΑΛ ΕΠΑΝΟΜΗΣ ακούν ξαφνικά θορύβους από τη μηχανή του λεωφορείου κι αρχίζει να βγάζει πυκνούς καπνούς.
Οι επιβάτες κατέβηκαν και συνέχισαν με τα πόδια για το τέρμα,το κέντρο της Επανομής.
Άγιο είχανε που δεν έγινε η βλάβη νωρίτερα να μείνουν μέσα στα χωράφια,μέσα στο σκοτάδι και να τρέχουν συγγενείς και φίλοι να τους μαζέψουν.

Νωρίτερα,στις 17.00,άλλο λεωφορείο αρθρωτό της γραμμής 72 με προορισμό την Νέα Μηχανιώνα άρχισε να βγάζει καπνούς από τις ρόδες,στο ύψος της Περαίας και οι επιβάτες κατέβηκαν και συνέχισαν με δημόσια ή ιδιωτικά μέσα.

Σαν βγεις στον πηγαιμό με τον ΟΑΣΘ,
το πιο πιθανό είναι να βρεθείς μέσα σε πυκνούς μαύρους καπνούς.
Διαφέρει από πού θα βγαίνουν !
Η κατάσταση με τον ΟΑΣΘ
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ !”

Σχετικά άρθρα