Οι Antetokounbros «άδειασαν» τον Κοψιάλη (pic)

Σταμάτησε η συνεργασία μεταξύ τους

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι αποσύρεται από το Giveaway του σπιτιού αξίας άνω των 100.000 ευρώ, που χάριζε στο instagram, σε συνεργασία με τα αδέρφια Αντετοκούμπο.

Aφορμή ήταν η υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς.

 

Πιο συγκεκριμένα, όλα άρχισαν όταν ο Αλέξανδρος Κοψιάλης υπερασπίστηκε δημόσια μέσα από τον λογαριασμό του έναν εκ των φερόμενων ως εμπλεκομένων στην υπόθεση, λέγοντας πως εκείνες τις ημέρες έλειπε στο εξωτερικό.

Να σημειωθεί πως το hastag #Cancel_Kopsialis έχει γίνει viral τις τελευταίες ημέρες με τους χρήστες να ζητούν από τους ακολούθους του γνωστού influencer, να κάνουν unfollow στον λογαριασμό του στο Instagram και τα αδέρφια Αντετοκούνμπο να διακόψουν τη συνεργασία μαζί του.

«Όλο αυτό γίνεται με απεριόριστο σεβασμό σε μία οικογένεια που η οποία μας έχει κάνει μόνο περήφανους σε ολόκληρο τον κόσμο και ντρέπομαι ειλικρινά που χρειάστηκε να βγω να εξηγήσω κάτι τέτοιο διότι το όνομα των παιδιών το οποίο δεν φταίει σε τίποτα, βρέθηκε να tweet-άρει δίπλα από τις λέξεις βιασμός και Θεσσαλονίκη Κι επειδή όλο αυτό γίνεται εξαιτίας του ότι μπλέχτηκε αδίκως το όνομά μου μέσα σε όλο αυτό, πήραμε από κοινού την απόφαση να συνεχίσει ο διαγωνισμός κανονικά, διότι θα ήτανε άδικο προς όλους όσους έχουν λάβει συμμετοχή, από το προφίλ των παιδιών. Όσον αφορά τα υπόλοιπα θέλω να κάνετε υπομονή 24 ώρες και με το που κατέβουν αυτά τα story θα επανέλθω» τονίζει, μεταξύ άλλων, ο γνωστός influencer, σε μια σειρά από stories που δημοσίευσε στο instagram.

Η ανακοίνωση των αδερφών Αντετοκούνμπο:

 

Σχετικά άρθρα