Όλο το ίντερνετ ψάχνει τη γάτα (pics)

Εσείς την βρήκατε;

Μετά τα πάντα, τους σκύλους, τους χιονάνθρωπους, μία ακόμα σπαζοκεφαλιά έχει τρελάνει τους χρήστες του Διαδικτύου.

Αυτή τη φορά πρωταγωνίστρια είναι μία γάτα, η οποία καμουφλάρεται μοναδικά στη «μαγική» εικόνα που κυκλοφόρησε διαδικτυακά, κάνοντας πολλούς να περνούν αρκετά λεπτά εξετάζοντας εκατοστό προς εκατοστό τη φωτογραφία για να την εντοπίσουν.

Με την πρώτη ματιά αυτό που παρατηρεί κανείς είναι ένας σωρός από κορμούς και στο βάθος δέντρα με καταπράσινο φύλλωμα.

Πού βρίσκεται, όμως, η οκνηρή γάτα που απολαμβάνει τον υπνάκο της;

Η εικόνα αναρτήθηκε από τον Τζέισον Κρούς από τη Νεμπράσκα των ΗΠΑ στο Reddit και έκτοτε πολλοί είναι οι χρήστες που γράφουν: «Ποιος θα φανταζόταν ότι μία πορτοκαλί γάτα θα μπορούσε να “ενσωματωθεί” τόσο καλά;», «Μου πήρε πέντε λεπτά για να τη βρω. Μόλις ήμουν έτοιμος να εγκαταλείψω, εκεί ήταν», «Κοιμάται σαν σκύλος», «Καμουφλάζ γάτας σε επίπεδο 10», «Πρέπει να κοιτούσε για δέκα δευτερόλεπτα, που μεταφράζονται σε δέκα λεπτά σύμφωνα με το χρόνο του Ίντερνετ».

Εσείς σε πόσο χρόνο εντοπίσατε την κοιμισμένη γάτα;

Σχετικά άρθρα

1 Σχόλιο

  1. Όταν βάζετε τέτοια άρθρα, μην βάζετε σαν πρώτη φωτογραφία κομμένο κομμάτι που δεν έχει αυτό που πρέπει να βρούμε. Έψαχνα πόση ώρα στην πάνω φωτογραφία, γιατί δεν ήθελα να διαβάσω το κείμενο για να μάθω που είναι. Και μετά όταν σκρόλαρα το κείμενο για να δω που είναι, είδα πως έχει κι άλλη φωτογραφία.

Comments are closed.