Ολοκληρωτική επικράτηση του Open!

Κόντρα στην Αθλητική Κυριακή!

Η ποδοσφαιρική εκπομπή του Open κατάφερε να κερδίσει τη μάχη της τηλεθέασης παρά το μεγάλο ντεζαβαντάζ της ώρας, δεδομένου ότι η Αθλητική Κυριακή αρχίζει πλέον περίπου μιάμιση ώρα νωρίτερα!

Το Total Football, που επέστρεψε χθες στη συνηθισμένη ώρα του και ξεκίνησε στις 23.15 (μόνο την προηγούμενη Κυριακή είχε κάνει εκτάκτως σέντρα στις 21.50), είχε καλεσμένο τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις του, ενώ η εκπομπή της ΕΡΤ -που έφερε πλέον την ώρα έναρξης ακόμα πιο νωρίς, στις 21.45- είχε στο στούντιο τον Ντανιέλ Μπατίστα.

Το πρόγραμμα που παρουσιάζει ο Ντέμης Νικολαΐδης κέρδισε λοιπόν τόσο στο γενικό σύνολο και στο δυναμικό κοινό 18-54 όσο και στους άνδρες.

Επίσης, το Total Football ήταν μπροστά σε νούμερα έναντι της Αθλητικής Κυριακής και σε όλο το διάστημα που έπαιζαν παράλληλα, δηλαδή από τις 23.15 μέχρι τη 01.00!

Η εκπομπή του Open κατέγραψε μ.ό. 5,9% στο γενικό σύνολο (έναντι 5,3% της Αθλητικής Κυριακής), 5% στο κοινό 18-54 (έναντι 3,5% της Αθλητικής Κυριακής) και 6,4% στο ανδρικό κοινό 25-54 (έναντι 5,1% της Αθλητικής Κυριακής).

Σχετικά άρθρα