ΟΛΘ: Ενισχύει τη συμμετοχή της η Belterra Investments

Η επίσημη ανακοίνωση της εταιρίας συμφερόντων Σαββίδη

Ενισχύει την παρουσία της στον ΟΛΘ η Belterra Investments LTD μετά την αγορά 299.855 μετοχών της εταιρίας, με τιμή κτήσης 26 ευρώ ανά μετοχή.

Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία αναφέρει ότι η ΟΛΘ Α.Ε. («ΟΛΘ» ή «Εταιρία») ανακοινώνει ότι, στα πλαίσια αρχών διαφάνειας και κατόπιν ενημέρωσης που έλαβε από τη μέτοχό της «BELTERRA INVESTMENTS LTD» (Belterra), την 6.12.2021, η Belterra προέβη στις 6.12.2021 σε αγορά 299.855 μετοχών της Εταιρίας, με τιμή κτήσης 26 Ευρώ ανά μετοχή.

Πριν την εν λόγω απόκτηση, η Belterra ήδη κατείχε άμεσα 189.447 μετοχές που αντιστοιχούσαν σε 1,88% του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας.

Μετά την ανωτέρω απόκτηση, ο συνολικός αριθμός των μετοχών και των ισόποσων δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρίας που κατέχει άμεσα η Belterra ανέρχεται σε 489.332 και αντιστοιχεί σε ποσοστό 4,85% του μετοχικού της κεφαλαίου.

Συνεπώς, ο συνολικός αριθμός μετοχών και των ισόποσων δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρίας που κατέχει η Belterra, τόσο άμεσα όσο και έμμεσα – μέσω της απευθείας συμμετοχής της στην SEGT (η οποία κατέχει το 67% των μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου της ΟΛΘ) – ανέρχεται σε 7.242.932, που αντιστοιχεί σε ποσοστό 71,85% του μετοχικού της κεφαλαίου, από 68,88% που κατείχε πριν την περιγραφόμενη συναλλαγή.

 

Σχετικά άρθρα

«Ζωντανεύει» ο παλιός Λαμπρόπουλος

Ο ισπανικός κολοσσός Inditex, με τα πλέον δημοφιλή, μεταξύ άλλων σήματα (Ζara, Massimo Dutti, Bershka, Pull & Bear κλπ) έρχεται να εδραιώσει την κυριαρχία του στην οδό Τσιμισκή δίνοντας ξανά ζωή σε ένα εμβληματικό κτήριο που επί μακρόν παρέμενε… σιωπηλό. Ο λόγος για το κτήριο στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Κομνηνών, που φιλοξένησε το […]