Όνομα – φωτιά για τη Εurovision 2019

Αυτή είναι η τραγουδίστρια που ετοιμάζεται να εκπροσωπήσει την Ελλάδα!

Σε μια αποκάλυψη – φωτιά σχετικά με τη συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision 2019 προχώρησε το μεσημέρι της Κυριακής η εκπομπή «Παιδιά από σπίτι» του OPEN.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό τους ρεπορτάζ, η δισκογραφική εταιρεία PANIK πρότεινε στην ΕΡΤ για την απευθείας ανάθεση (την οποία «μαγειρεύει» η κρατική τηλεόραση) ένα «δικό τη» παιδί που μόνο απαρατήρητο δεν έχει περάσει στη χώρα μας όλα αυτά τα χρόνια.

Ο λόγος για την εντυπωσιακή Έλενα Τσαγκρινού, η οποία φέρεται να έχει κάνει τις πρώτες συζητήσεις προκειμένου να είναι εκείνη που θα σηκώσει το βάρος της ελληνικής συμμετοχής, η οποία τα τελευταία χρόνια… περνά σοβαρή κρίση.

Την τελική επιλογή θα κάνει ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, ενώ δημοσιογράφος της εκπομπής τόνισε πως η πρώην frontwoman των OtherView δεν είναι η μοναδική που ενδιαφέρεται να εκπροσωπήσει την Ελλάδα.

Όπως ειπώθηκε, μόλις η απευθείας ανάθεση έγινε γνωστή, Ελληνίδα τραγουδίστρια επικοινώνησε με την ΕΡΤ ώστε να αυτοπροταθεί, έχοντας μάλιστα έτοιμο και το τραγούδι της!

Την ίδια ώρα η Τάμτα έχει ανακοινωθεί επίσημα από την Κύπρο.

Αναμένονται οι τελικές αποφάσεις για την Ελλάδα, αν και -όπως όλα δείχνουν- η PANIK είναι ένα βήμα πριν την τελική συμφωνία…

Σχετικά άρθρα

Κυκλοφόρησε το πέμπτο βιβλίο Game of Thrones

Η ώρα που πάρα πολλοί περίμεναν έφτασε. Το επόμενο βιβλίο της σειράς «A song of Ice and Fire» του Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν, The World of Ice and Fire κυκλοφόρησε. Το βιβλίο, της σειράς στην οποία βασίζεται το Game of Thrones, αναφέρεται στα γεγονότα από την αυγή της «Νέας Εποχής» έως το θάνατο του Τρελού Βασιλιά, […]