Οπαδοί για… κλάματα! (pic)

Βανδάλισαν από λάθος, το λεωφορείο της ομάδας τους

Ο χουλιγκανισμός είναι κατακριτέος από όποια πλευρά και αν εξετάσεις το συγκεκριμένο φαινόμενο. Υπάρχουν στιγμές, ωστόσο, που αποφέρουν -μπόλικο- γέλιο. Όπως στην περίπτωση των οπαδών της Κρίσταλ Πάλας, οι οποίοι επιτέθηκαν σε ένα πούλμαν και το βανδάλισαν, δίχως να γνωρίζουν ότι είναι αυτό που… μεταφέρει τους παίκτες της ομάδας τους!
Οι Βρετανοί χούλιγκαν είχαν την εντύπωση ότι ήταν το πούλμαν της Μίντλεσμπρο, με την οποία έχουν πολλές διαφορές και την οποία αντιμετώπιζε η ομάδα τους το Σάββατο. Το όχημα ήταν παρκαρισμένο σε πάρκινγκ ξενοδοχείου, δίπλα στο Palace’s Selhurst Park, το γήπεδο της Κρίσταλ Πάλας.

Οι οπαδοί το πλησίασαν και έβαψαν με σπρέι «Crystal Palace FC», πιστεύοντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα τρολάρουν τους παίκτες και τους οπαδούς της «Μπόρο».

Τις φωτογραφίες ανέβασε στα social media ο αναπληρωτής διευθυντής του γηπέδου της Κρίσταλ Πάλας. Όπως φαίνεται, ωστόσο, άκουσε τα εξ αμάξης και έσπευσε να μετατρέψει τον λογαριασμό του σε private, ώστε να μην έχουν πρόσβαση όσοι δεν είναι «φίλοι» του.

Σχετικά άρθρα