Οπαδική βία: Προφυλακιστέοι τρεις συλληφθέντες στην Αθήνα

Ένας έμεινε ελεύθερος

Τον δρόμο για τη φυλακή πήραν μετά την απολογία τους οι 3 από τους 4 κατηγορούμενους, που εμπλέκονται σε υπόθεση οπαδικής βίας.

Σύμφωνα με στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, πρόκειται για οπαδούς του Παναθηναϊκού στους οποίους αποδίδονται περισσότερες από 15 επιθέσεις σε βάρος συνδέσμων και φιλάθλων του Ολυμπιακού σε Αθήνα και Πειραιά.

Προφυλακιστέα κρίθηκε και η 27χρονη γυναίκα που φέρεται ως αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης.

Στον κατηγορούμενο που αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί της εμφάνισης 3 φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα, της Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, της απαγόρευσης παρακολούθησης αθλητικών δραστηριοτήτων σε οποιοδήποτε γήπεδο και της απαγόρευση εμφάνισης σε συνδέσμους.

Συνελήφθησαν χούλιγκαν που είχαν γυναίκα αρχηγό στην Αττική – Το ethnos.gr φέρνει στο φως αποκαλυπτικά στοιχεία
Κατά πληροφορίες, οι εμπλεκόμενοι στην απολογία τους παραδέχτηκαν κάποια περιστατικά συμπλοκών και σωματικών βλαβών σε οπαδούς αντιπάλων ομάδων, αρνήθηκαν όμως τις ληστείες, την συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, τους εμπρησμούς και την κατοχή εκρηκτικών που τους αποδίδεται.

Για την υπόθεση είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης απο τη δικαιοσύνη με αποτέλεσμα να παραδοθεί σήμερα ένας εκ των δύο προσώπων που αναζητούνται.

πηγή: ethnos.gr

Σχετικά άρθρα