«Οπαδός του ΠΑΟΚ και της ευταξίας»

Όσα είπε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, στην συνάντηση με τον Καράογλου

Συνάντηση με τον υφυπουργό Εσωτερικών Μακεδονίας – Θράκης, Θεόδωρο Καράογλου είχε το πρωί της Πέμπτης, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας στο δημαρχιακό μέγαρο της πόλης.

Οι δυο άνδρες συζήτησαν την διακόσμηση του γραφείου του δημάρχου με τον κ. Ζέρβα να του δείχνει μια γελοιογραφία από μια συνέντευξη του στο Έθνος.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε η ανάπλαση του γηπέδου της Νέας Τούμπας, θέματα υποδομών και καινοτομίας.

 

Για μια ουσιαστική συνάντηση έκανε λόγο ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης και ανέφερε ότι “με τον κ. Καράογλου έχουμε κοινές αγωνίες, κοινές προσδοκίες και οκά αυτά μπαίνουν σε μια φάση σχεδιασμού και υλοποίησης. Συζητήσαμε θέματα καθημερινότητας αλλά και θέματα υποδομών και καινοτομίας μέχρι και αναπλάσεις, οι οποίες πρέπει μέσα σε αυτήν την κρίσιμη αλλά και δημιουργική τετραετία να ολοκληρωθούν. Είναι μεγάλο στοίχημα για όλους μας και αυτά τα τέσσερα χρόνια θα είναι χρόνια δημιουργίας και υλοποίησης”.

“Εκτός από οπαδός του ΠΑΟΚ είμαι και οπαδός της ευταξίας. Όλο αυτό έχει να κάνει με την ασφάλεια και με την αστυνόμευση αλλά έχει να κάνει και με όλα αυτά για τα οποία πρέπει να φροντίσει ο δήμος, η καθαριότητα, ο καλός φωτισμός και οι καλές χρήσεις και πρακτικές”.

“Ως υφυπουργείο Εσωτερικών τομέας Μακεδονίας – Θράκης γνωρίζουμε τα προβλήματα της πόλης, ξέρουμε ότι υπάρχει από την πλευρά της νέας διοίκησης του δήμου Θεσσαλονίκης πρόθεση να αντιμετωπίσει προβλήματα τα οποία τα τελευταία χρόνια παρουσίασαν μια στασιμότητα και δεν αντιμετωπίστηκαν όπως θα έπρεπε. Έχουμε όλη την καλή διάθεση να συνεργαστούμε και αυτό θα το κάνουμε στην πράξη”, τόνισε από την πλευρά του ο κ. Καράογλου.

Οι δύο τους αντάλλαξαν δώρα με τον κ. Ζέρβα να χαρίζει μια γραβάτα με το σήμα της Θεσσαλονίκης και ένα press papier με το βυζαντινό λογότυπο της πόλης και τον κ. Καράογλου να δωρίζει ένα βιβλίο από το κέντρο διατήρησης Αγιορείτικης κληρονομιάς στον Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Σχετικά άρθρα