Όπρα για πρόεδρος των ΗΠΑ;

Τι απάντησε για τις φήμες που… οργιάζουν

Με τις φήμες για επικείμενη υποψηφιότητά της για την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, η Όπρα επέλεξε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Μετά την ομιλία της στις Χρυσές Σφαίρες, οι φήμες είχαν αρχίσει να φουντώνουν για υποψηφιότητά της το 2020. Η Όπρα Γουΐνφρεϊ ωστόσο υπογράμμισε στο περιοδικό InStyle πως δεν έχει το DNA για να γίνει πρόεδρος.

«Πάντα αισθανόμουν πολύ ασφαλής και είχα αυτοπεποίθηση ξέροντας τι θα μπορούσα και τι δεν θα μπορούσα να κάνω. Και έτσι αυτό είναι κάτι που δεν με ενδιαφέρει».

Όταν ρωτήθηκε για ένα τέτοιο ενδεχόμενο ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε πως θα ήταν διασκεδαστικό. «Ναι, θα νικήσω την Όπρα».

Η Όπρα Γουΐνφρεϊ τιμήθηκε με το βραβείο Cecil B deMille στις Χρυσές Σφαίρες για τη συμβολή της στην ψυχαγωγία. Τότε μίλησε για θέματα φυλής, φύλου, εξουσίας αλλά και για την εκστρατεία κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης «Me Too».

«Όλα τα κορίτσια που μας παρακολουθούν… να ξέρουν ότι έρχεται νέα μέρα στον ορίζοντα». Μια φράση στην ομιλία της που πολλοί συνέδεσαν με υποψηφιότητά της για την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Πηγή: newsit

Σχετικά άρθρα

Η διαθήκη του Σουμάχερ

Οι προσευχές όλων είναι με τον Μίκαελ Σουμάχερ προκειμένου να ξεπεράσει το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει μετά τον τραυματισμό του, αλλά από τη στιγμή που για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα είναι σε κώμα δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει το δυσάρεστο σενάριο. Σύμφωνα με την εφημερίδα από την Αργεντινή «Ole» ο Γερμανός θρύλος έχει ένα δισεκατομμύριο δολάρια περιουσία, […]