Ορφανό δήμαρχο βλέπουν οι στοιχηματικές

Ποιες οι αποδόσεις που δίνουν

Όσο πλησιάζουν οι εκλογές, τόσο χάνει έδαφος ο Νίκος Ταχιάος και κερδίζει ο Γιώργος Ορφανός, τουλάχιστο σε ότι αφορά τις στοιχηματικές εταιρίες, που ξέρουν να «διαβάζουν» τα γεγονότα.

Αν και ξεκίνησαν τη μάχη με πολύ μεγάλη διαφορά (ο Ταχιάος παίζονταν στο 1,30 με τον Ορφανό πάνω από το 5,00), σήμερα η διαφορά αυτή έχει καλυφθεί στοιχηματικά και οι δύο υποψήφιοι παίζονται σχεδόν στην ίδια απόδοση!

Το ενδεχόμενο να βγει δήμαρχος ο Ταχιάος παίζεται στο 2,20 ενώ ο Ορφανός παίζεται στο 2,25 που είναι η μικρότερη διαφορά στις αποδόσεις, που υπήρξε ποτέ.

Σύμφωνα με τις στοιχηματικές, τα τάση είναι πτωτική για τη δημοτικότητα του Ταχιάου, σε αντίθεση με την τάση του Ορφανού, που είναι ανοδική κι αυτό τον κάνει να αρχίζει να μοιάζει πια με φαβορί…

Σχετικά άρθρα

Απερρίφθη η πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ

Με 153 «όχι» από τους βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ απορρίφθηκε, μετά από ονομαστική φανερή ψηφοφορία, η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης που είχε καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Σε σύνολο 294 βουλευτών υπέρ της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν 124 βουλευτές, κατά 153, ενώ 17 βουλευτές δήλωσαν «παρών». ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝ.ΕΛ, ΚΚΕ, Χρυσή Αυγή, η βουλευτής του […]