Όσκαρ 2022: Έρευνα για το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ

H Ακαδημία αποφάσισε να επανεξετάσει το περιστατικό

Η πιο πολυσυζητημένη σκηνή των Όσκαρ 2022 είναι, πιθανότατα, το χαστούκι που έδωσε ο Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ για τα σχόλια του τελευταίου αναφορικά με τη σύζυγο του Σμιθ, Τζέιντα, και τα προβλήματα υγείας που έχει τα οποία έχουν σαν αποτέλεσμα την απώλεια των μαλλιών της.

Σύμφωνα με το BBC, η Ακαδημία αποφάσισε να επανεξετάσει το περιστατικό, το οποίο έρχεται σε αντίθεση με τον κώδικα δεοντολογίας της, ενώ έσπευσε να «καταδικάσει» τα όσα έγιναν.

Μάλιστα, με δεδομένο ότι, ο κώδικας δεοντολογίας που ψηφίστηκε από τα μέλη της Ακαδημίας το 2017 με αφορμή το κίνημα #metoo είναι πολύ αυστηρός όσον αφορά τη βία, έχει ανοίξει μία ολόκληρη συζήτηση σχετικά με το κατά πόσο ο Σμιθ θα έπρεπε να κρατήσει το βραβείο Όσκαρ Α΄ Ανδρικού Ρόλου που κέρδισε το βράδυ της Κυριακής.

Οι δύο άνδρες φαίνεται να τα βρήκαν στο after party

Σε κάθε περίπτωση η ένταση ανάμεσα στους δύο καλλιτέχνες φαίνεται ότι δεν συνεχίστηκε. Σύμφωνα με τον ράπερ, Diddy οι δύο άνδρες τα βρήκαν στο πάρτι που ακολούθησε την τελετή. Όπως μεταδίδει το Page Six, ο ράπερ επιβεβαίωσε ότι οι δύο άνδρες τα βρήκαν μετά το τέλος της τελετής, στο after party του Vanity Fair και ότι το συμβάν θεωρείται πλέον λήξαν

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι η κόντρα τους έχει λήξει», δήλωσε ο Diddy στο Page Six. «Είναι αδέρφια» και όλα είναι «περασμένα ξεχασμένα».

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, στο after party του Vanity Fair, ο Smith εμφανίστηκε να χορεύει όλη τη νύχτα και να τραγουδά τις επιτυχίες του, ενώ πηγή ανέφερε στο Page Six, ότι οι δυο τους είχαν κανονίσει να λύσουν τα μεταξύ τους ζητήματα μετά την τελετή.

 

 

Σχετικά άρθρα