Ουρές και στο… Λονδίνο (pics)

Χιλιάδες θαυμαστές μαζεύτηκαν για να πάρουν το τελευταίο βιβλίο του Χάρι Πότερ

Χιλιάδες θαυμαστές πλημμύρισαν τα βιβλιοπωλεία για να πάρουν στα χέρια τους το τελευταίο βιβλίο, ένα σενάριο του θεατρικού έργου που ήδη είναι sold out, καθώς έχει «μαγεύσει» το κοινό στο West End του Λονδίνου.

Είναι μια στιγμή για την οποία, οι οπαδοί του Χάρι Πότερ σε όλο τον κόσμο έχουν κάνει αναμονή πολλών εβδομάδων.

Και μετά από ώρες αναμονής, φανατικοί μάγοι, ήταν τελικά σε θέση να πάρουν στα χέρια τους ένα αντίγραφο του βιβλίου «ο Χάρι Πότερ και το Καταραμένο Παιδί».

Το τελευταίο βιβλίο του παγκόσμιου φαινομένου είναι ένα σενάριο για ένα νέο θεατρικό, που διαδραματίζεται 19 χρόνια μετά τα γεγονότα του έβδομου και τελευταίου βιβλίου.

Το έργο, το οποίο έχει ξεπουλήσει σε εισιτήρια, ακολουθεί το Χάρι και τη σύζυγό του Τζίνι Ουέσλι, καθώς αποχαιρετούν το νεότερο γιο τους, Άλμπους Σέβερους, που ετοιμάζεται να ξεκινήσει μαθήματα στο Χόγκουαρτς.

Το βιβλίο, το οποίο τέθηκε στη διάθεση του κοινού τα μεσάνυχτα, με τους χιλιάδες φίλους, να… εξαφανίζουν κάθε αντίτυπο μέσα σε λίγες ώρες.

Για να γιορτάσουν, οι πωλητές Amazon και Waterstones έδωσαν στους φαν, την ευκαιρία να αγοράσουν το βιβλίο-σενάριο πριν από οποιονδήποτε άλλον.

Το έργο, το οποίο είχε την επίσημη πρεμιέρα του την Παρασκευή το βράδυ μετά από αρκετές εβδομάδες πρόβας, έχει κερδίσει διθυραμβικές κριτικές από τους κριτικούς και κοινό.

Μεγάλο μέρος της ιδέας για το θεατρικό ανήκει στην JK Rowling, γράφτηκε από τον Jack Thorne και είναι σε σκηνοθεσία του John Tiffany.

Σχετικά άρθρα