Πακιστάν: Video ντοκουμέντο από την πτώση του αεροπλάνου

Θρίλερ και αντικρουόμενες πληροφορίες για το εάν υπάρχουν επιζώντες

Aεροσκάφος με 99 επιβάτες και οκταμελές πλήρωμα έπεσε σε κατοικημένη περιοχή, στην πόλη Καράτσι, νωρίτερα την Παρασκευή (22/5).

«Η πτήση PK 8303 με 99 επιβάτες και οκταμελές πλήρωμα συνετρίβη», δήλωσε ένας εκπρόσωπος του εθνικού αερομεταφορέα, επιβεβαιώνοντας το τραγικό ατύχημα.

Το αεροσκάφος επρόκειτο να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο του Καράτσι, όταν ξαφνικά έχασε απότομα ύψος και άρχισε να κατευθύνεται ανεξέλεγκτα προς το έδαφος.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για επιζώντες και θύματα. Στο σημείο, ωστόσο, έχουν σπεύσει από την πρώτη στιγμή διασώστες, μέλη της Πολιτικής Προστασίας, καθώς και ο στρατός, προκειμένου να βοηθήσει την προσπάθεια ανεύρεσης επιζώντων.

Το σημείο στο οποίο έπεσε το αεροσκάφος, εξάλλου, αποτελεί πυκνοκατοικημένη περιοχή, γεγονός που κάνει τις αρχές να εκφράζουν φόβους για μεγάλο αριθμό θυμάτων.

Δείτε το video ντοκουμέντο με τη στιγμή που το αεροσκάφος χάνει απότομα ύψος και κάνει βουτιά προς τα κάτω, λίγο πριν την προγραμματισμένη προσγείωσή του:

Ασθενοφόρα και πυκνός καπνός στον τόπο της συντριβής

Μάλιστα, ο τοπικός τηλεοπτικός σταθμός Geo μετέδωσε πλάνα από τον τόπο της συντριβής. Αυτά δείχνουν μία στήλη πυκνού μαύρου καπνού να υψώνεται από μια πυκνοκατοικημένη περιοχή και ασθενοφόρα που προσπαθούν να περάσουν.

Δείτε εικόνες από το σημείο της πτώσης στο Πακιστάν:

Σχετικά άρθρα