Πάλι… κλαίει ο Μποτία

Χώρισε οριστικά με την Ελένη Φουρέιρα…

Ελένη Φουρέιρα και Αλμπέρτο Μποτία… τέλος!

Όσο ο Αλμπέρτο Μποτία ζούσε στην Ελλάδα και αγωνιζόταν με τα χρώματα του Ολυμπιακού έζησε έναν παθιασμένο έρωτα με την τραγουδίστρια. Όμως, όλα κάποια στιγμή τελειώνουν. Τα προβλήματα ξεκίνησαν στα τέλη της περασμένης άνοιξης. Παρά τον τελικό θρίαμβο στη φετινή Eurovision της Πορτογαλίας, όπου τελικά η Φουρέιρα κατέκτησε τη δεύτερη θέση με τα χρώματα της Κύπρου, το αρχικό πλασάρισμα του «Fuego» δεν είχε πάει καθόλου καλά.

Την ίδια στιγμή, ο Μποτία έψαχνε την ομάδα που θα αγωνιζόταν στο εξωτερικό. «Τα θέματα αυτά έφεραν τριβές στη σχέση του ζευγαριού» είχε αποκαλύψει τότε στο ΛΟΙΠΟΝ πηγή που γνώριζε καλά τις καταστάσεις.

Μετά το διαγωνισμό η Ελένη Φουρέιρα ξεκίνησε μια πανευρωπαϊκή περιοδεία για την προώθηση του τραγουδιού, ενώ την ίδια στιγμή ο γόης των γηπέδων έκλεισε μεταγραφή στην ομάδα Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας. Εκεί ξεκίνησε και η αντίστροφη μέτρηση για τη σχέση του ζευγαριού. Καθώς η Φουρέιρα, ναι μεν γνώριζε και είχε αποδεχθεί πως ο αγαπημένος της φεύγει από την Ελλάδα, όμως πίστευε πως θα αγωνιστεί σε ευρωπαϊκή ομάδα.

Όταν λοιπόν ο Μποτία της ανακοίνωσε τη μετακόμιση στη χώρα της Μέσης Ανατολής, εκείνη αιφνιδιάστηκε δυσάρεστα, με αποτέλεσμα να γίνει μεγάλος καβγάς.

Ωστόσο, δεν γράφτηκε εκεί το φινάλε, αλλά κάποιους μήνες αργότερα. Οι δυο τους διατηρούσαν επαφές μέσω τηλεφώνου, αλλά κάποια στιγμή αποφάσισαν πως δεν πάει άλλο και πως θα έπρεπε ο δεσμός τους να λήξει οριστικά.

Σχετικά άρθρα